Keroba braunijs

    Sastāvdaļas:

    65 g miltu

    30 g ceratoniju

    130 g cukura

    ¼ tējkarotes sāls

    ¼ tējkarotes cepamā pulvera

    2 lielas olas

    1 tējkarote vaniļas ekstrakta

    ½ glāzes eļļas

    1 sauja pekanriekstu/valriekstu (pēc izvēles)

    Ražošana:

    1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Cepamo formu izklāj ar cepampapīru vai ieziež ar eļļu.

    2. Lielā bļodā sajauciet miltus, ceratoniju, cepamo pulveri un sāli.

    3. Citā bļodā sakuļ olas.

    4. Pievieno cukuru, eļļu, vaniļas ekstraktu un vēlreiz sakuļ, līdz masa kļūst gluda un bieza.

    5. Ar lāpstiņu uzmanīgi samaisiet slapjās un sausās sastāvdaļas. Ja lietojat, uzmanīgi iemaisiet pekanriekstus vai valriekstus.

    6. Ielejiet maisījumu sagatavotajā cepamajā traukā un cepiet 30-35 minūtes. Izņem no krāsns un ļauj pilnībā atdzist.


    Iznākums: 8 mazi braunijus

    Recepte: wholefoodsoulfoodkitchen.com

Ingredienti

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties