Jums reikės:
1 ½ puodelio paprasto jogurto
1 didelio arba 2 mažų agurkų: nulupkite juos ir supjaustykite mažais gabalėliais (arba galite juos sutarkuoti)
1 šaukštelis juodosios druskos (pageidautina, tačiau tinka ir įprasta druska)
½ šaukštelio paprikos miltelių
2 šaukštelių cukraus
1 šaukštelio malto kumino
Gaminimas:
Į dubenį supilkite jogurtą, druską, cukrų ir gerai išplakite. Sudėkite agurkų gabalėlius. Gerai išmaišykite. Pagardinkite paprikos ir kumino prieskonių milteliais. Prieš patiekiant raitą, rekomenduojame ją pusvalandžiui atvėsinti šaldytuve. Galite patiekti ir iškart, tačiau agurkų raitos skonis geriausiai atsiskleidžia ją šiek tiek atvėsinus.
Išeiga: 2 porcijos
Šo sāli iegūst Himalaju pakājē. Pilnīgi dabīgs, nerafinēts un ķīmiski neapstrādāts.
Šī sāls tiek iegūta no Himalaju kalnu pakājes. Pilnīgi dabiska, neapstrādāta un ķīmiski neattīrīta.
piemērots zivju, gaļas, putnu gaļas ēdienu, sautējumu, zupu, mērču aromatizēšanai. Tas piešķirs īpašu dūmu aromātu visiem ēdieniem.
Šis sāls ir iegūts no Himalaju pakājes. Pilnīgi dabīgs, neapstrādāts un ķīmiski neapstrādāts.
Šis sāls ir iegūts no Himalaju pakājes. Pilnīgi dabīgs, neapstrādāts un ķīmiski neapstrādāts.
Iesala ķimenes ar asu aromātu un unikālu garšu.
Tas ir lielisks dabisks saldinātājs, bagāts ar kāliju, šķiedrvielām un antioksidantiem. Nesatur ĢMO un piemērots vegāniem.
Dateles cukurs ir lielisks parastā cukura aizstājējs.
Šim cukuram piemīt viegli salda garša un to var pievienot dažādiem ēdieniem un dzērieniem. Zelta niedru cukurs piemērots tad, ja vēlaties saldināt savus pagatavotos ēdienus, taču nevēlaties, lai ēdienam būtu karameļu garša un aromāts. Šis cukura veids ir lieliska alternatīva tradicionālajam baltajam cukuram.
Šis sāls ir iegūts no Himalaju pakājes. Pilnīgi dabīgs, neapstrādāts un ķīmiski neapstrādāts.
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties