Organiskais zelta niedru cukurs AMRITA, 500 g

3,99 € ar PVN

Šis cukurs ir maigi salds, tāpēc to var kombinēt ar visiem ēdieniem un dzērieniem, kuriem tā vien gribas pievienot saldumu, bet nevēlas karameles garšu un aromātu. Lieliska alternatīva parastajam baltajam cukuram. Piemērots kafijas un tējas saldināšanai.

Produkts nav pieejams

Paziņot kad ir pieejams

Produkts pievienots grozam.

Code: AE-CUKR-500

Sertifikāti:

LT-EKO-001
Non EU Agriculture

Par produktu

Šis cukurs ir maigi salds, tāpēc to var kombinēt ar visiem ēdieniem un dzērieniem, kuriem tā vien gribas pievienot saldumu, bet nevēlas karameles garšu un aromātu. Lieliska alternatīva parastajam baltajam cukuram. Piemērots kafijas un tējas saldināšanai.
Šis cukurs ir ļoti līdzīgs baltajam cukuram, pie kura mēs esam pieraduši. Tas ir izgatavots no cukurniedru sulas. Tas tiek darīts ar modernām tehnoloģijām, kas ļauj noņemt lielāko daļu melases no cukura kristāliem. Šī iemesla dēļ šim cukuram ir gaiši dzeltena krāsa, un melases trūkuma dēļ tam ir maiga un neizsmalcināta garša.

Šī cukura maigo saldumu var apvienot ar visiem ēdieniem un dzērieniem, kuriem tā vien gribas pievienot saldumu, bet negribas karameles garšu un aromātu. Gaišos cukura kristālus varat samalt arī kafijas dzirnaviņās, un jums būs vislabākais pūdercukurs, ar ko izrotāt cepumus.

Niedru cukurs ir neitrāls saldinātājs, alternatīva parastajam baltajam cukuram (tik labi pazīstamam lietuviešu virtuvē), no kura ne tikai tiek noņemta visa melase, bet arī tiek balināts ar ķīmiskiem piemaisījumiem, tiek mainīta tā struktūra un ķīmiskais sastāvs, galaprodukta krāsa maz atšķiras no sniega Pēc visas šīs mētāšanās baltajam cukuram nav citas uzturvērtības, kā vien ārkārtīgi liels daudzums ātri sagremojamo ogļhidrātu, kas ir slikta ziņa veselības aizstāvjiem.

Šis zeltainais niedru cukurs ir nerafinēts, nebalināts un izgatavots tikai no niedrēm, kas audzētas sertificētās bioloģiskajās saimniecībās Brazīlijā.

Bioloģiskās cukurniedres tiek audzētas un apstrādātas, izmantojot bioloģiskās lauksaimniecības metodes. Bioloģiskā lauksaimniecība ir pieeja lauksaimniecībai, kas uzsver ilgtspējību, atbildību par vidi un izvairīšanos no sintētiskām ķīmiskām vielām, ģenētiski modificētiem organismiem (ĢMO) un mākslīgām piedevām. Parasti, lai pasargātu augus no kaitēkļiem un pēc iespējas ilgāk kalpotu, tie tiek pakļauti mākslīgo ķīmisko vielu – pesticīdu iedarbībai, un, kā zināms, daudzi pesticīdi ir toksiski un bīstami cilvēka veselībai. Šī iemesla dēļ ir svarīgi izvēlēties sertificētus, bioloģiskus produktus.
Uzglabāšanas nosacījumi: pēc atvēršanas uzglabāt noslēgtā iepakojumā, sausā, vēsā vietā.
Faktiskā produkta izskats var nedaudz atšķirties no fotoattēlā redzamā. Saņemtie produkti var būt citā iepakojumā un citādi izskatīties vai veidoti. Uz preces iepakojuma norādītā informācija ir detalizētāka un var nedaudz atšķirties no interneta veikalā preču aprakstos norādītās informācijas. Mēs vienmēr iesakām izlasīt un ievērot informāciju uz produkta iepakojuma.

Sastāvdaļas

Sastāvs: organisks nerafinēts zelta niedru cukurs.
Iepakots vidē, kas satur glutēnu, riekstus, sezamu, soju saturošus produktus.

Enerģētiskā vērtība

Uzturvērtība uz 100 g

Enerģētiskā vērtība 1668 kJ/399 kcal
Ogļhidrāti 99.6 g
 - no kuriem cukuri 99.5 g

Lietošana

Niedru cukurs ir daudzpusīgs saldinātājs, ko var izmantot dažādos kulinārijas pielietojumos. Šeit ir daži izplatīti niedru cukura lietojumi:
- Pievienojiet cukuru karstiem vai aukstiem dzērieniem, piemēram, kafijai, tējai, limonādei vai ledus tējai. Pielāgojiet daudzumu, lai tas atbilstu jūsu salduma vajadzībām.
- Izmantojiet niedru cukuru cepšanā, lai saldinātu kūkas, cepumus, smalkmaizītes, pīrāgus un citus desertus. Tas ne tikai piešķir saldumu, bet arī veicina maizes izstrādājumu tekstūru un brūnināšanu.
- Cukurniedru cukuru bieži izmanto, lai karamelizētu augļus, piemēram, kūkās vai desertos, piemēram, brūlē. No tā var pagatavot arī karameļu mērci, ko var pārliet ar saldējumu vai citiem desertiem.
- Pagatavojiet augļu konservus, ievārījumus un želejas, apvienojot augļus ar niedru cukuru. Cukurs darbojas kā konservants un palīdz izveidot labu konserva konsistenci.
- Sagatavojiet sīrupu, izšķīdinot niedru cukuru vienādās daļās ūdens. Šo sīrupu var izmantot dzērienu, kokteiļu un ledus tējas saldināšanai. Tā ir arī ērta sastāvdaļa kūku vai augļu saldināšanai.
- Pievienojiet cukuru mājās gatavotām mērcēm, marinādēm un mērcēm, lai līdzsvarotu garšu. Tā var būt galvenā sastāvdaļa steiku mērcē, teriyaki mērcē vai vinegretā.
- Apkaisiet nedaudz niedru cukura uz jogurta vai graudaugiem, lai pievienotu saldumu un garšu.
- Izmantojiet niedru cukuru, lai saldinātu mājās gatavotu saldējumu, želeju vai šerbetu.

Līdzīgas preces

Uzrakstīt recenziju

Organiskais zelta niedru cukurs AMRITA, 500 g

Organiskais zelta niedru cukurs AMRITA, 500 g

Šis cukurs ir maigi salds, tāpēc to var kombinēt ar visiem ēdieniem un dzērieniem, kuriem tā vien gribas pievienot saldumu, bet nevēlas karameles garšu un aromātu. Lieliska alternatīva parastajam baltajam cukuram. Piemērots kafijas un tējas saldināšanai.