Jums reikės:
3 šaukštų alyvuogių aliejaus
1 mažo raudonojo svogūno, supjaustyto
1 didelės skrudintos paprikos, stambiai supjaustytos
200 g bolivinės balandos (kynvos)
500 ml daržovių sultinio
Mažo ryšulėlio petražolių, stambiai susmulkintų
1 citrinos: žievelės ir sulčių
didelio žiupsnelio cukraus
250 g pakelio „halloumi“ sūrio, supjaustyto į 6 dalis
Gaminimas:
1. Vidutiniame puode įkaitinkite 1 valgomąjį šaukštą aliejaus. Kelias minutes pakepinkite svogūną ir papriką, tada suberkite bolivinę balandą ir kepkite dar 3 minutes. Supilkite sultinį, uždenkite ir sumažinkite ugnį, kad užvirtų. Virkite 15 minučių arba kol suminkštės, tada įmaišykite pusę turimų petražolių. Įkaitinkite keptuvę, skirtą „halloumi“ sūriui.
2. Paruoškite padažą salotoms: citrinos žievelę ir sultis sumaišykite su likusiomis petražolėmis ir aliejumi bei dideliu žiupsneliu cukraus ir druskos.
3. Įkaitintoje keptuvėje arba grilinėje apkepkite „halloumi“ sūrį, kol abi pusės taps auksinio atspalvio.
4. Patiekite salotas su kepintu sūriu ir pagardinkite paruoštu padažu.
Išeiga: 3 porcijos.
Receptas: bbcgoodfood.com
https://www.bbcgoodfood.com/recipes/quinoa-salad-grilled-halloumi
Kvinoja ir bagāta ar uzturvielām, tādēļ tai nav nepieciešams pievienot citus produktus.
Šķīstošs Šveices dārzeņu buljons. Bez lipekļa, bez rauga, bez laktozes.
Buljonam - 4 tējkarotes uz 1 litru ūdens, vai viena tējkarote uz glāzi ūdens.
Bolīvijas balodis (kynva) ir labs olbaltumvielu avots, kas satur visas deviņas neaizvietojamās aminoskābes, padarot to par pilnvērtīgu olbaltumvielu avotu. Kynvo ir arī bagāts ar šķiedrvielām, vitamīniem un minerālvielām.
Bolīvijas balodis (kynva) ir labs olbaltumvielu avots, kas satur visas deviņas neaizvietojamās aminoskābes, padarot to par pilnvērtīgu olbaltumvielu avotu. Kynvo ir arī bagāts ar šķiedrvielām, vitamīniem un minerālvielām.
Alce Nero organisko dārzeņu buljona kubiņi. Garšīgs maisījums ērtai lietošanai. Lieliski piemērots buljonu, zupu, mērču pagatavošanai. Iepakojumā ir 10 gabali. kubi, kurus ir ērti lietot un dozēt. Bez palmu eļļas.
Alce Nero organiskais dārzeņu buljons nesatur palmu eļļu un raugu. Garšīgs maisījums ērtai lietošanai. Lieliski piemērots buljonu, mērču pagatavošanai, pamatēdienu, dažādu rīsu ēdienu aromatizēšanai.
Maiga garša. Auksti spiesta īpaši tīra organiskā olīveļļa ikdienas gatavošanai. Augstākās kategorijas olīveļļu iegūst tieši no olīvām tikai ar mehāniskiem līdzekļiem.
Spēcīga garša. Auksti spiesta īpaši tīra organiskā olīveļļa ikdienas gatavošanai. Augstākās kategorijas olīveļļu iegūst tieši no olīvām tikai ar mehāniskiem līdzekļiem.
Organiskās melnās sēklas ir pazīstamas arī kā kvinoja. Tas veiksmīgi aizstāj tradicionālos putraimus vai makaronus. Lieliski piemērota kā zupu sastāvdaļa un piedeva dārzeņiem, mērcēm, konditorejas izstrādājumiem un desertiem.
Organiskā sarkanā kvinoja ir pazīstama arī kā kvinoja. Tas veiksmīgi aizstāj tradicionālos putraimus vai makaronus. Lieliski piemērota kā zupu sastāvdaļa un piedeva dārzeņiem, mērcēm, konditorejas izstrādājumiem un desertiem.
Bioloģiskās uzpūstās Bolīvijas baloža (kynva) sēklas ir garšīgi ēst atsevišķi, pievienotas sausajām brokastīm, desertiem, jogurtam vai salātiem.
NaturaVena organiskie dārzeņu buljona kubiņi. Garšīgs maisījums ērtai lietošanai. Lieliski piemērots buljonu, zupu, mērču pagatavošanai. Iepakojumā ir 6 gab. kubi, kurus ir ērti lietot un dozēt. Bez palmu eļļas.
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties