Kaņepes ir lielisks diētisks produkts. Kaņepju sēklas ir bagātas ar Omega-3 un Omega-6 taukskābēm, olbaltumvielām, vitamīniem un šķiedrvielām, kas īpaši nepieciešamas cilvēka organismam. Piemērots diedzēšanai un kaņepju pienam. To izmanto maizes izstrādājumu, sauso brokastu, salātu, zupu un citu ēdienu aromatizēšanai.
Tā ir ātri pagatavojama, viegla, ātri sagremojama labība, kas sniedz daudz enerģijas.
Indijas rieksti ir lieliska un barojoša uzkoda. Ēd vienu pašu, kā uzkodu, pievieno salātiem, desertiem. Indijas rieksti ir piemēroti pievienošanai sautējumiem, īpaši veģetāriem (gaļas vietā).
Dabisks uzkodu variants bez pievienotā cukura – piemērots ģimenei, sportam un ikdienas enerģijas uzlādēm! Dabisks uzkodu variants bez pievienotā cukura – piemērots ģimenei, sportam un ikdienas enerģijas uzlādēm!
Sarkanām lēcām ir maiga, viegla garša, tās lieliski piemērotas bērniem, veģetāriešiem un vegāniem, kā arī cilvēkiem, kam ir laktozes nepanesamība.
Žāvētas aprikozes ir populāra un ērta uzkoda, un to bieži izmanto ēdiena gatavošanā un cepšanā. Tos var pievienot graudaugiem, salātiem, maisījumiem un dažādām receptēm, nodrošinot dabīga salduma un rododendru garšas uzliesmojumu.
Dzeltenās lēcas ir labs augu izcelsmes olbaltumvielu avots.
Organiskais pilngraudu kuskuss ir izgatavots no pilngraudu mannas miltiem. Gatavojot tas pārvēršas pūkainā konsistencē, ar maigu garšu un lieliski der salātiem, piedevām vai putrām.
Organiski kaltēti banāni – viegla uzkoda ar maigu garšu. Šie banāni ir lieliski piemēroti brokastu putras, pārslu, desertu, pankūku vai maizes izstrādājumu aromatizēšanai. Satur dabiskos cukurus bez pievienotā cukura. Bez krāsvielām un konservantiem. Satur daudz šķiedrvielu un kālija.
Garšīgas, mīkstas bioloģiskās vīģes, ko var izmantot kā uzkodu vai saldu sastāvdaļu dzērienos, konditorejas izstrādājumos, krēmos vai konfektēs.
Organiskajos lobītos speltas graudos ir vairāk barības vielu nekā parastajā kuskusā. Gatavojot tas pārvēršas pūkainā konsistencē, ar maigu garšu un lieliski der salātiem, piedevām vai putrām.
Makadāmijas rieksti - ir ar īpašu krēmīgu pēcgaršu, ir ārkārtīgi kraukšķīgi un ļoti garšīgi.
Japāņu pupiņas ir ļoti garšīgas! Tie ir bagāti ar augu olbaltumvielām, šķiedrvielām, vitamīniem un minerālvielām.