Ar svaigu, atvēsinošu un pikantu smaržu piparmētru eikalipta ēteriskā eļļa var atsvaidzināt un attīrīt gaisu, kā arī atvieglot elpošanu.
Tā ir ātri pagatavojama, viegla, ātri sagremojama labība, kas sniedz daudz enerģijas.
Ceilonas kanēlim ir maigāka un nedaudz saldāka garša salīdzinājumā ar parasto kanēli. Tas bieži tiek uzskatīts par augstāku kvalitāti, un daži dod priekšroku tā smalkākai garšai. Garšojiet dažādus ēdienus, maizes izstrādājumus, salātus un tēju ar Ceilonas kanēli.
Zaļās lēcas ir labs augu olbaltumvielu avots.
Organiskais vieglais agaves sīrups ir veselīgāka alternatīva cukuram. Agaves sīrups ir saldāks par cukuru, tāpēc, lai iegūtu tādu pašu saldumu, šī produkta vajadzēs mazāk nekā cukura.
Organiskajai uzturā lietojamajai kokosriekstu eļļai piemīt maiga garša ar vieglu, svaigu kokosriekstu aromātu. Kokosriekstu eļļu var izmantot veģetārajos un vegānajos ēdienos, Āzijas virtuves ēdienos, kā arī dažādu desertu un mērču pagatavošanai.
Organiskās mandeles ir lieliska un barojoša uzkoda. Apstrādātus riekstus izmanto mandeļu miltu, mandeļu piena un mandeļu sviesta pagatavošanai.
Organiskais kokospalmu ziedu cukurs ir nerafinēts, irdens, gaiši brūns cukurs ar raksturīgu garšu.
Bulgurs ir ļoti piemērots dažādu ēdienu gatavošanai - zupām, salātiem, dažādiem sautējumiem, putrām, plovam, pat desertiem. Bulgur satur vairāk labvēlīgu uzturvielu nekā rīsi, kuskuss vai makaroni. Tie satur daudz šķiedrvielu un olbaltumvielu, kā arī folijskābi, B vitamīnu.
Bioloģiskie aunazirņi ir sātīgs pārtikas produkts. Satur daudz augu olbaltumvielu un šķiedrvielu. Piemērots pievienošanai sautējumiem, salātiem un zupām.
Japāņu pupiņas ir ļoti garšīgas! Tie ir bagāti ar augu olbaltumvielām, šķiedrvielām, vitamīniem un minerālvielām.
Cherry Fruit batoniņi ir izgatavoti tikai no augļu produktiem un mīlestības. Cukurs netiek pievienots, jo sulīgie, gatavie augļi, no kuriem izgatavotas augļu strēmelītes, dabiski ir ļoti saldi. Bez konservantiem vai krāsvielām!
Tumšais agaves sīrups ir mazāk apstrādāts, un tam ir intensīva karameļu garša.
Zaļās lēcas ir labs augu olbaltumvielu avots.
Dzeltenās lēcas ir labs augu izcelsmes olbaltumvielu avots.
Šis sāls ir iegūts no Himalaju pakājes. Pilnīgi dabīgs, neapstrādāts un ķīmiski neapstrādāts.