Moya Matcha bambusa putotājs

12,95 € ar PVN

Moya Matcha bambusa putotājs

Produkts pievienots grozam.

Code: BIO-MATCHA-04

Galiojimo data: 2030-12-30

Par produktu

Tradicionāls Moya Matcha putotājs, ko izmanto japāņu tējas ceremonijā matcha tējas pagatavošanai.
Slota, kas pazīstama arī kā suka, ir roku darbs no viena viegla bambusa gabala. Precīzi griezumi veido elastīgas ūsas, kas ir maigi izliektas apakšā un savienotas un pabeigtas ar īpašu koka rokturi augšpusē.
Moya Matcha putotājs vislabāk darbojas ar tējkannu matcha pagatavošanai un dzeršanai. Pateicoties bļodas vertikālajām sieniņām un platajam dibenam, jūs varat viegli un ērti "izkratīt" matcha ūdenī un ātri iegūt virsmas putu kārtu. Lūdzu, ņemiet vērā, ka ūdens, kurā tiek pagatavota matcha, temperatūra nedrīkst pārsniegt 80 °C.

Padomi matcha saputošanai: Matcha putošanu vislabāk sākt lēnām, viegli palaižot Moya Matcha putotāju pa bļodas dibenu, lai visa matcha labi sajauktu ar ūdeni. Tad paceļam Moya Matcha putotāju augstāk, tuvāk virsmai un sākam veikt enerģiskākas kustības, kas atgādina burtu W vai M. 10-20 sek.
Miksējot der atcerēties, ka jāstrādā tikai ar plaukstas locītavu, nevis ar visu roku, kas ātrāk nogurst. Uz virsmas ātri jāparādās plānam putu pārklājumam. Pateicoties daudzajām elastīgajām bambusa slotiņām, ir iespējams lieliski sakult tēju. Jo vairāk ūsu ogu, jo vieglāk ir iegūt tā sauktās "jašma putas", t.i. t.i. ideāls putu slānis.
Lai iegūtu labākos rezultātus, pirms lietošanas samitriniet mopu karstā ūdenī un pēc lietošanas noskalojiet. Moya Matcha salmiņam žūstot, tie saraujas, kļūstot trausli un neaizsargāti.

Piezīmes

Nemazgājiet trauku mazgājamajā mašīnā.

Ražotājs: Moya
Izcelsmes valsts: Japāna

Lietošana

Bambusa putotājs Matcha tējas maisīšanai.

SVARĪGI: pēc katras lietošanas izskalojiet otu. Atstāj nožūt sausā vietā

Līdzīgas preces

Uzrakstīt recenziju

Moya Matcha bambusa putotājs

Moya Matcha bambusa putotājs

Moya Matcha bambusa putotājs