New
Ekologiški džiovinti mangai AMRITA, 500 g.

Organisks žāvēts mango AMRITA, 500 g.

11,39 € ar PVN

Organiski kaltēti mango ir garšīga un dabiska uzkoda, kas aizstāj saldumus!

Produkts pievienots grozam.

Code: AMR-MNG-500

Sertifikāti:

LT-EKO-001
Non EU Agriculture

Par produktu

Droši baudiet kaltētus mango, ja saldumu vietā vēlaties kaut ko garšīgu. Tie ir lieliski piemēroti arī ātrai uzkodai un izsalkuma remdēšanai. Šiem mango, kas nāk tieši no saulainās Šrilankas, ir dabiska garša, maigs saldums un neticams aromāts!

Šo populāro uzkodu pagatavo, dehidrējot gatavu mango šķēles. Žāvēšanas process noņem no augļiem mitrumu, saglabā tos un pagarina to glabāšanas laiku. Žāvēts mango saglabā lielāko daļu svaiga mango saldās un tropiskās garšas.

Žāvētu mango bieži bauda vienu pašu vai pievieno maisījumiem, granolai vai jogurtam. To var izmantot arī cepšanai, ēdiena gatavošanai vai kā piedevu salātiem un desertiem. Turklāt kaltēti mango ir labs vitamīnu un minerālvielu avots, īpaši C un A vitamīna avots. Tomēr žāvētos augļus vajadzētu lietot ar mēru, jo tie ir koncentrēts dabisko cukuru avots un var saturēt daudz kaloriju.

Šie kaltētie mango ir lieliski piemēroti desertu, konditorejas izstrādājumu, putru aromatizēšanai. Tie satur daudz šķiedrvielu, tiem nav pievienots cukurs, un tie satur dabiskos cukurus. Arī bez krāsvielām un konservantiem.

Bioloģiskie augļi tiek audzēti un apstrādāti, izmantojot bioloģiskās lauksaimniecības metodes. Bioloģiskā lauksaimniecība ir pieeja lauksaimniecībai, kas uzsver ilgtspējību, atbildību par vidi un izvairīšanos no sintētiskām ķīmiskām vielām, ģenētiski modificētiem organismiem (ĢMO) un mākslīgām piedevām. Parasti, lai pasargātu augļus no kaitēkļiem un saglabātu tos pēc iespējas ilgāk, tie tiek pakļauti mākslīgo ķīmisko vielu – pesticīdu iedarbībai, un, kā zināms, daudzi pesticīdi ir toksiski un bīstami cilvēka veselībai. Šī iemesla dēļ ir svarīgi izvēlēties sertificētus, bioloģiskus produktus.

Uzglabāšanas nosacījumi: pēc atvēršanas uzglabāt noslēgtā iepakojumā sausā, vēsā vietā.

Iepakots vidē, kas satur glutēnu, riekstus, sezamu, soju saturošus produktus.

Ražotājs: UAB EKO PIRK, Lietuva
Izcelsmes valsts: Non EU

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas: bioloģiski žāvēts mango.

Enerģētiskā vērtība

Uzturvērtība uz 100 g

Enerģētiskā vērtība

339 kcal/1435 kJl

Tauki

  2.5 g

-no kuriem piesātinātie

  0.60 g

Ogļhidrāti

  68.8 g

- no tiem cukura

  67.4 g

šķiedru materiālu

 9.4 g

Olbaltumvielas

  3.3 g

Sāls

 0.070 g

Līdzīgas preces

Uzrakstīt recenziju

Organisks žāvēts mango AMRITA, 500 g.

Organisks žāvēts mango AMRITA, 500 g.

Organiski kaltēti mango ir garšīga un dabiska uzkoda, kas aizstāj saldumus!