Organiskās rozīnes Sultana EKO PLANET, 250 g

4,99 € ar PVN

Sultānas rozīnes ir garšīga un enerģiju sniedzoša, dabiski salda uzkoda. Kaltētas Sultana rozīnes ir sulīgākas nekā melnās rozīnes. Lieliski piemērota kā garšas piedeva konditorejas izstrādājumiem, desertiem vai salātiem.

Produkts pievienots grozam.

Code: EP-SULT-250

Sertifikāti:

LT EKO-001
Non-EU Agriculture
Galiojimo data: 2024-12-31

Par produktu

Sultānas rozīnes ir žāvētu balto vīnogu veids bez sēklām. Tie ir izgatavoti no zaļām vīnogām, kas tiek žāvētas saulē vai žāvētājā, kas tām piešķir tumšu krāsu.

Sultānas rozīnes parasti izmanto ēdiena gatavošanā un cepšanā, un tās ir pazīstamas ar savu saldo garšu un košļājamo tekstūru. Tos bieži izmanto dažādās virtuvēs visā pasaulē, un tos var atrast tādos ēdienos kā augļu tortes, smalkmaizītes, maizes un salāti. Sultānas rozīnes ir populāra sastāvdaļa daudzos desertos, un tās var baudīt arī vienkārši kā barojošu un gardu uzkodu.

Atšķirībā no vairuma žāvētu augļu, Sultana rozīnes netiek apstrādātas ar pesticīdiem un konservantiem, tām nav pievienots cukurs, tāpēc šīs rozīnes ir pilnīgi dabīgas un nekaitē cilvēka veselībai.

Bioloģiskās ogas tiek audzētas un apstrādātas, izmantojot bioloģiskās lauksaimniecības metodes. Bioloģiskā lauksaimniecība ir pieeja lauksaimniecībai, kas uzsver ilgtspējību, atbildību par vidi un izvairīšanos no sintētiskām ķīmiskām vielām, ģenētiski modificētiem organismiem (ĢMO) un mākslīgām piedevām. Parasti, lai pasargātu ogas no kaitēkļiem un saglabātu tās pēc iespējas ilgāk, tās tiek pakļautas mākslīgo ķīmisko vielu – pesticīdu iedarbībai, un, kā zināms, daudzi pesticīdi ir toksiski un bīstami cilvēka veselībai. Šī iemesla dēļ ir svarīgi izvēlēties sertificētus, bioloģiskus produktus.

Uzglabāšanas nosacījumi: pēc atvēršanas uzglabāt noslēgtā iepakojumā, sausā, vēsā vietā.
Svarīgs! Interneta veikalā norādītās uzturvērtības vai cita informācija var atšķirties no informācijas uz produkta iepakojuma.

Ražotājs: UAB EKO PLANET, Lietuva.
Izcelsmes valsts: ES ne

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas: organiskās gaišās "Sultana" rozīnes.

Iepakots vidē, kas satur glutēnu, riekstus, sezamu, soju saturošus produktus.

Enerģētiskā vērtība

Uzturvērtība uz 100 g

Enerģētiskā vērtība

1142 kJ/ 273 kcal 

Tauki

0.46 g

- no tiem piesātinātās taukskābes

0.06 g

Ogļhidrāti

79.20 g

- no kuriem cukuri

59.2 g

Šķiedru materiāli

2.00 g

Olbaltumvielas

2.10 g 

Sāļi

0.15 g

 

Lietošana

Kā kaltētu vīnogu veids Sultana rozīnes ir daudzpusīgas, un tās var izmantot dažādos kulinārijas izstrādājumos, nodrošinot dabisku saldumu un tekstūru. Šeit ir daži izplatīti sultānu lietojumi ēdiena gatavošanā:

Cepti izstrādājumi: pievienojiet sultānas rozīnes dažādām konditorejas izstrādājumiem, piemēram, kūkām, maizītēm, smalkmaizītēm, cepumiem un plācenīšiem. Tie var pievienot jūsu maizes izstrādājumiem saldu un košļājamu tekstūru.

Salāti: apkaisa sultānas rozīnes uz neapstrādātiem vai graudu bāzes salātiem, lai iegūtu garšu un tekstūras kontrastu. Tie ir īpaši piemēroti salātiem ar riekstiem un sieru.

Kuskuss un Bolīvijas balodis: sajauciet sultānas rozīnes ar kuskusu, kynva vai citiem graudiem, lai ēdienam pievienotu saldumu un tekstūru.

Pildījumi: pievienojiet sultānas rozīnes mājputnu, medījumu vai dārzeņu pildījumiem, lai radītu brīnišķīgu saldu un pikantu garšu kontrastu.

Auzu pārslu smidzinājumi: apkaisa ar sultānas rozīnēm pār rīta auzu pārslām, lai iegūtu dabisku saldumu un tekstūru.

Izmantojot sultānas rozīnes receptēs, paturiet prātā to dabisko saldumu un attiecīgi pielāgojiet ēdiena kopējo saldumu. Ņemiet vērā arī to, ka tajos ir daudz kaloriju to dabiskā cukura satura dēļ, tāpēc izmantojiet mērenību, ja jums ir kaloriju ierobežojums.

Līdzīgas preces

Uzrakstīt recenziju

Organiskās rozīnes Sultana EKO PLANET, 250 g

Organiskās rozīnes Sultana EKO PLANET, 250 g

Sultānas rozīnes ir garšīga un enerģiju sniedzoša, dabiski salda uzkoda. Kaltētas Sultana rozīnes ir sulīgākas nekā melnās rozīnes. Lieliski piemērota kā garšas piedeva konditorejas izstrādājumiem, desertiem vai salātiem.