Organiskās sarkanās lēcas ar maigu garšu. Piemērots veģetāriešiem, vegāniem un laktozes nepanesamajiem. Maigas garšas dēļ tas ir īpaši piemērots bērnu pārtikai. Ātri pagatavojams – nav nepieciešama mērcēšana.
Miežu putraimi ir bagāti ar ogļhidrātiem un minerālvielām – magniju, fosforu, kāliju, kalciju. Izpētot to īpašības, zinātnieki atklāja, ka tajos ir gandrīz visas bioloģiski aktīvās, barojošās vielas, kas nepieciešamas cilvēka organismam.
Organiskie zaļie zirnīši ir ļoti barojoši, un tos bieži izmanto tradicionālos ēdienos, piemēram, zirņu zupā vai zirņu un krekeru uzkodās.
Zaļās lēcas ir lielisks augu izcelsmes olbaltumvielu avots. Piemērots zupām, salātiem un sautējumiem.
Melnās lēcas - mazas lēcas, kas atgādina melnos ikrus, tāpēc tās sauc arī par Beluga. Beluga lēcas ir labs olbaltumvielu, šķiedrvielu, dzelzs un citu būtisku uzturvielu avots. Piemērots salātiem, sautējumiem, zupām.
Bioloģiskās saldās lupīnu sēklas, lobītas, termiski apstrādātas.
Organiskās SOJAS granulas ir ekstrudēti attaukoti sojas milti
Organiskais pākšaugu maisījums ir neaizstājams zupu pagatavošanai.
Organiskais cieto kviešu kuskuss Alce Nero ir izgatavots tikai no 100% itāļu cietajiem kviešiem. Kuskuss ir tipisks Ziemeļāfrikas ēdiens, kas sastāv no granulētas cieto kviešu mannas. Alce Nero kuskusa ražošanas process ietver tradicionālos šī produkta sagatavošanas posmus. Tas ir mannas putraimi un ūdens maisījums, ko pēc tam tvaicē un žāvē karstā gaisā.
Organiskie zaļie zirnīši ir ļoti barojoši, un tos bieži izmanto tradicionālos ēdienos, piemēram, zirņu zupā vai zirņu un krekeru uzkodās.
Dzeltenās lēcas ir labs augu izcelsmes olbaltumvielu avots.
Dzeltenās lēcas ir labs augu izcelsmes olbaltumvielu avots.