Organiskās sarkanās lēcas ar maigu garšu. Piemērots veģetāriešiem, vegāniem un laktozes nepanesamajiem. Maigas garšas dēļ tas ir īpaši piemērots bērnu pārtikai. Ātri pagatavojams – nav nepieciešama mērcēšana.
Bioloģiskās uzpūstās Bolīvijas baloža (kynva) sēklas ir garšīgi ēst atsevišķi, pievienotas sausajām brokastīm, desertiem, jogurtam vai salātiem.
Organiskās sastāvdaļas; Daudz šķiedrvielu; Bez pievienota baltā cukura;
Organiskas, augstas kvalitātes salmu formas olu nūdeles.
Makaroni ir izgatavoti no 100% organiskiem rīsu miltiem
Šīs pastas tiek presētas uz bronzas veidnēm ar raupju virsmu, kas nodrošina lielisku mērču saķeri.Lieliski piemērots pildījumam, pesto un vieglām mērcēm.
Dzeltenās lēcas ir labs augu izcelsmes olbaltumvielu avots.
Lieliski piemēroti biezputru, zupu un dažādu konditorejas izstrādājumu pagatavošanai.
Baltās pupiņas ir lielisks šķiedrvielu un augu olbaltumvielu avots.
Organiskās japāņu pupiņas (adzuki) ir lielisks šķiedrvielu un augu olbaltumvielu avots.
Melnās lēcas - mazas lēcas, kas atgādina melnos ikrus, tāpēc tās sauc arī par Beluga. Beluga lēcas ir labs olbaltumvielu, šķiedrvielu, dzelzs un citu būtisku uzturvielu avots. Piemērots salātiem, sautējumiem, zupām.
8 olu nūdeles sagriež šķēlēs.
Šīs pastas ir lieliski piemērotas kā garnīrs pie gaļas, ar pesto vai citām mērcēm.
Organiskie zaļie zirnīši ir ļoti barojoši, un tos bieži izmanto tradicionālos ēdienos, piemēram, zirņu zupā vai zirņu un krekeru uzkodās.
Organiskās japāņu pupiņas (adzuki) ir lielisks šķiedrvielu un augu olbaltumvielu avots.
Bioloģiskie aunazirņi ir sātīgs pārtikas produkts. Satur daudz augu olbaltumvielu un šķiedrvielu. Piemērots pievienošanai sautējumiem, salātiem un zupām.