Šīs pastas tiek presētas uz bronzas veidnēm ar raupju virsmu, kas nodrošina lielisku mērču saķeri.Lieliski sader ar garnelēm, zivīm un citām jūras veltēm.
Krāsaini spirālveida makaroni – kāpēc gan ne!
Organiskās speltas pārslas iegūst no sasmalcinātiem speltas kviešu graudiem. Speltas pārslas ir lieliska izvēle ikdienas brokastīm. Tie vislabāk garšo ar jogurtu, graudaugu dzērienu un augļiem.
Organiskie uzpūstie brūnie rīsi ir lieliska piedeva brokastu pārslām un konditorejas izstrādājumiem.
Organiskās sastāvdaļas; Daudz šķiedrvielu; Bez pievienota baltā cukura;
Makaroni ir izgatavoti no 100% sorgo miltiem.
Makaroni ir izgatavoti no 100% organiskiem kukurūzas miltiem
Organiskas augstas kvalitātes olu nūdeles.
Makaroni ir izgatavoti no 100% aunazirņiem.
Šīs pastas ir lieliski piemērotas kā garnīrs pie gaļas, ar pesto vai citām mērcēm.
Ekoloģiskās zaļās sojas un kvinojas fettuccine – bagātīgs olbaltumvielu avots bez glutēna
Organiskie uzpūstie griķi ir lieliska uzkoda tūlītējai lietošanai. Lieliski piemērota kā piedeva jogurtiem, salātiem, konditorejas izstrādājumiem un desertiem.
Sarkanām lēcām ir maiga, viegla garša, tās lieliski piemērotas bērniem, veģetāriešiem un vegāniem, kā arī cilvēkiem, kam ir laktozes nepanesamība.
Bioloģiskās bezglutēna auzu pārslas. Auzām ir viegla, maiga garša un tās sniedz sāta sajūtu. Lieliski piemērots putrām, sausām brokastīm, iesalam, plācenīšiem. Ir daudz šķiedrvielu. Zems cukura saturs.
Griķi satur daudz šķiedrvielu, antioksidantus un visas neaizstājamās aminoskābes, kas ir ārkārtīgi noderīgas cilvēka organismam. Organiski grauzdētus griķu putraimus parasti izmanto kā vakariņu sastāvdaļu kopā ar dārzeņiem vai gulašiem un kā piedevu zupām, sautējumiem un pastētēm.