izmanto kodu "MAY22" un saņem BEZMAKSAS PIEGĀDI, tērējot 30 eur un vairāk!
Šo sāli iegūst Himalaju pakājē. Pilnīgi dabīgs, nerafinēts un ķīmiski neapstrādāts.
Plēkšņu kvieši ir sens kviešu veids. Šie milti lieliski piemēroti maizes vai picas mīklas pagatavošanai, kā arī ruletēm, kūkām, tartēm, biskvītiem, pankūkām, pelmeņiem, nūdelēm un dažādām mērcēm.
Krustnagliņām ir asa un dedzinoša garša. Šī garšviela ideāli piemērota rīsu un kāpostu ēdieniem, kā arī dažādiem konditorejas izstrādājumiem.
Šim cukuram piemīt viegli salda garša un to var pievienot dažādiem ēdieniem un dzērieniem. Zelta niedru cukurs piemērots tad, ja vēlaties saldināt savus pagatavotos ēdienus, taču nevēlaties, lai ēdienam būtu karameļu garša un aromāts. Šis cukura veids ir lieliska alternatīva tradicionālajam baltajam cukuram.
Ingvers ir viena no populārākajām garšvielām. Tas veicina ēdiena absorbciju un piešķir ēdieniem asu garšu. Ingveru izmanto dažādu cepumu, kēksu, piparkūku un zupu pagatavošanai (to nereti pievieno zupām ar kartupeļiem, pupām vai zirņiem).
Tas ir tīrs sviests, augstas kvalitātes kulinārijas tauki, kas piemēroti cepšanai (uzturot ļoti augstu temperatūru). Tas ir lieliski piemērots putru, zupu un sautējumu pagatavošanai.
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties