Šo sāli iegūst Himalaju pakājē. Pilnīgi dabīgs, nerafinēts un ķīmiski neapstrādāts.
Plēkšņu kvieši ir sens kviešu veids. Šie milti lieliski piemēroti maizes vai picas mīklas pagatavošanai, kā arī ruletēm, kūkām, tartēm, biskvītiem, pankūkām, pelmeņiem, nūdelēm un dažādām mērcēm.
Krustnagliņām ir asa un dedzinoša garša. Šī garšviela ideāli piemērota rīsu un kāpostu ēdieniem, kā arī dažādiem konditorejas izstrādājumiem.
Tas ir tīrs sviests, augstas kvalitātes kulinārijas tauki, kas piemēroti cepšanai (uzturot ļoti augstu temperatūru). Tas ir lieliski piemērots putru, zupu un sautējumu pagatavošanai.
Organiskais kokosriekstu ziedu cukurs ir nerafinēts, irdens cukurs ar gaiši brūnu krāsu un raksturīgu garšu.
Ingvers ir viena no populārākajām garšvielām. Tas atvieglo ēdiena uzsūkšanos, piešķir tai pikantu garšu.
Ceilonas kanēli var izmantot dažādu ēdienu, konditorejas izstrādājumu, salātu un tējas aromatizēšanai.
Ceilonas kanēli var izmantot dažādu ēdienu, konditorejas izstrādājumu, salātu un tējas aromatizēšanai.
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties