Šie ir tiek gardi nakti iemērcēti auzu pārslai ar sasilinošu kanēli, nedaudz melaso un karamelē. Ideālas brokastis aukstajā sezonā!
Jums būs nepieciešams:
1 glāze ekoloģisko lielo auzu pārslu no EKO PLANET
2 ēdamkarotes ekoloģiskā kokosriekstu cukura
1 tējk. ekoloģiskā Ceilona kanēļa no EKO PLANET
1 tējk. chia sēklu 1 ēdamkarote maltu ekoloģisko linsēklu
nepilns tējk. sāls
1 tējk. vaniļas ekstrakta
2 ēdamkarotes kokosriekstu jogurta vai cita augu izcelsmes jogurta (piemēram, no mandelēm)
1 glāze auzu piens vai cita augu izcelsmes piens
Gatavošana:
1. Indē vai bļodā sajauciet visus sausos sastāvdaļas: auzas, kokosriekstu cukuru, chia sēklas, linsēklas, kanēli un nelielu sāli.
2. Pievienojiet augu pienu, jogurtu un vaniļas ekstraktu sausajām sastāvdaļām. Samaisiet ar karoti līdz iegūstat viendabīgu masu.
3. Pārlejiet maisījumu stikla traukā, pārklājiet un atstājiet stāvēt nakti vai vismaz 4 stundas, kamēr tas sabiezē.
4. Kā papildu dekorāciju var sagatavot glazūru no jogurta, citrona sulas un klevu sīrupa (viss jāsajauc kopā) un pārklāt virsū, veidojot spirāli. Ja vēlaties vairāk salduma, varat apberšanai izmantot kanēli un cukuru.
Izeja: 2 porcijas.
--
Recepte: naturallieplantbased.com
Šis sāls ir iegūts no Himalaju pakājes. Pilnīgi dabīgs, neapstrādāts un ķīmiski neapstrādāts.
Organiskās rupjās auzu pārslas. Auzām ir viegla, maiga garša un tās sniedz sāta sajūtu. Lieliski piemērots putrām, sausām brokastīm, iesalam, plācenīšiem. Ir daudz šķiedrvielu. Zems cukura saturs.
Ceilonas kanēlim ir maigāka un nedaudz saldāka garša salīdzinājumā ar parasto kanēli. Tas bieži tiek uzskatīts par augstāku kvalitāti, un daži dod priekšroku tā smalkākai garšai. Garšojiet dažādus ēdienus, maizes izstrādājumus, salātus un tēju ar Ceilonas kanēli.
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties