Auzu pārslas ar kanēli

    Šie ir tiek gardi nakti iemērcēti auzu pārslai ar sasilinošu kanēli, nedaudz melaso un karamelē. Ideālas brokastis aukstajā sezonā!

    Jums būs nepieciešams:

    1 glāze ekoloģisko lielo auzu pārslu no EKO PLANET

    2 ēdamkarotes ekoloģiskā kokosriekstu cukura

    1 tējk. ekoloģiskā Ceilona kanēļa no EKO PLANET

    1 tējk. chia sēklu 1 ēdamkarote maltu ekoloģisko linsēklu

    nepilns tējk. sāls

    1 tējk. vaniļas ekstrakta

    ēdamkarotes kokosriekstu jogurta vai cita augu izcelsmes jogurta (piemēram, no mandelēm)

    1 glāze auzu piens vai cita augu izcelsmes piens

    Gatavošana:

    1. Indē vai bļodā sajauciet visus sausos sastāvdaļas: auzas, kokosriekstu cukuru, chia sēklas, linsēklas, kanēli un nelielu sāli.

    2. Pievienojiet augu pienu, jogurtu un vaniļas ekstraktu sausajām sastāvdaļām. Samaisiet ar karoti līdz iegūstat viendabīgu masu.

    3. Pārlejiet maisījumu stikla traukā, pārklājiet un atstājiet stāvēt nakti vai vismaz 4 stundas, kamēr tas sabiezē.

    4. Kā papildu dekorāciju var sagatavot glazūru no jogurta, citrona sulas un klevu sīrupa (viss jāsajauc kopā) un pārklāt virsū, veidojot spirāli. Ja vēlaties vairāk salduma, varat apberšanai izmantot kanēli un cukuru.

    Izeja: 2 porcijas.

    --

    Recepte: naturallieplantbased.com

Ingredienti

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties