Organiskajai uzturā lietojamajai kokosriekstu eļļai piemīt maiga garša ar vieglu, svaigu kokosriekstu aromātu. Kokosriekstu eļļu var izmantot veģetārajos un vegānajos ēdienos, Āzijas virtuves ēdienos, kā arī dažādu desertu un mērču pagatavošanai.
Šī sāls tiek iegūta no Himalaju kalnu pakājes. Pilnīgi dabiska, neapstrādāta un ķīmiski neattīrīta.
Aromātiska garšviela, ko plaši izmanto Indijas virtuvē.
Organiskais kokosriekstu ziedu cukurs ir nerafinēts, irdens cukurs ar gaiši brūnu krāsu un raksturīgu garšu.
Piemērots Āzijas ēdieniem, kūkām, saldējumam, kokteiļiem, mērcēm, sautējumiem.
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties