Bolognese spageti — kurš varētu tam pretoties? It īpaši, ja tas garšo tikpat augļu un aromātisku kā mūsu garšvielu maisījums.
Organiskais pākšaugu maisījums ir neaizstājams zupu pagatavošanai.
Organiskajām dateļu pārslām ir salda garša ar īrisa pēcgaršu.
Kurkuma ir galvenā sastāvdaļa daudzos tradicionālajos ēdienos, īpaši Indijas virtuvē, un to izmanto arī tējas, lattes un citu dzērienu aromatizēšanai. Maigi asa un rūgta garšviela, kas ēdieniem piešķir dzeltenīgu nokrāsu.
Organiskās sarkanās lēcas ar maigu garšu. Piemērots veģetāriešiem, vegāniem un laktozes nepanesamajiem. Maigas garšas dēļ tas ir īpaši piemērots bērnu pārtikai. Ātri pagatavojams – nav nepieciešama mērcēšana.
Baltās pupiņas ir lielisks šķiedrvielu un augu olbaltumvielu avots.
Melnās lēcas - mazas lēcas, kas atgādina melnos ikrus, tāpēc tās sauc arī par Beluga. Beluga lēcas ir labs olbaltumvielu, šķiedrvielu, dzelzs un citu būtisku uzturvielu avots. Piemērots salātiem, sautējumiem, zupām.
Griķi satur daudz šķiedrvielu, antioksidantus un visas neaizstājamās aminoskābes, kas ir ārkārtīgi noderīgas cilvēka organismam. Organiski grauzdētus griķu putraimus parasti izmanto kā vakariņu sastāvdaļu kopā ar dārzeņiem vai gulašiem un kā piedevu zupām, sautējumiem un pastētēm.
Organiskās melnā sezama sēklas ar miziņu lieliski piemērotas dažādu ēdienu aromatizēšanai un dekorēšanai. Satur daudz šķiedrvielu un ir olbaltumvielu avots.
Šie makaroni lieliski sader ar jūras veltēm un zivju ēdieniem.
LOTUS sejas maska efektīvi mitrina, tonizē un atjauno ādu, uzlabo tās elastību un uzlabo ādas toni.
Satya vīraka kociņi ir izgatavoti no unikāla retu augu, ziedu, sulu un ēterisko eļļu maisījuma.
Oriental ir koksnes un ziedu aromāts ar tradicionālajām "austrumu" notīm.