Bioherba BIO Pienāžu Sēklu Pulveris ir dabisks uztura papildinājums, kas izgatavots no 100% ekoloģiskām pienāžu sēklām, kuras tiek žāvētas saulē un malta akmens dzirnavās.
Organiska Indijas riekstu uzkoda bērniem
Garšīgas, mīkstas bioloģiskās vīģes, ko var izmantot kā uzkodu vai saldu sastāvdaļu dzērienos, konditorejas izstrādājumos, krēmos vai konfektēs.
Melnās lēcas - mazas lēcas, kas atgādina melnos ikrus, tāpēc tās sauc arī par Beluga. Beluga lēcas ir labs olbaltumvielu, šķiedrvielu, dzelzs un citu būtisku uzturvielu avots. Piemērots salātiem, sautējumiem, zupām.
ORIVEGO® radīts tiem, kam garšo deserta krēmi ar mazāku cukuru, tam ir īpaša garša pati par sevi! Tiem, kam patīk rieksti un šokolāde, šim deserta garšas krēmam ļoti vajadzētu patikt.
Vairāk - lētāk! Labākā izvēle tiem, kas regulāri lieto šo produktu par izdevīgāku cenu, lai nekad neaptrūktu iecienītākais produkts.
Saldinātājs ir ieteicams diētu ievērotājiem, kuriem rūp slaida figūra un veselīgs dzīvesveids.To lieto cukura vietā karstos un aukstos dzērienos un desertos.
Ashwagandha ir plaši pazīstama ar saviem ieguvumiem veselībai un tiek uzskatīta par adaptogēnu, kas var palīdzēt organismam pielāgoties stresam un saglabāt līdzsvaru.
Satya Lavander floras vīraks ir garšaugu maisījums ar nomierinošām īpašībām.
Cigoriņu sakņu kafija. Dabisks produkts, bez kofeīna, piemērots vegāniem
Baro, mitrina, atdzīvina un mīkstina sausu, nogurušu ādu. Veicina ādas atjaunošanos, paaugstina ādas elastību.
Organiskie zaļie zirnīši ir ļoti barojoši, un tos bieži izmanto tradicionālos ēdienos, piemēram, zirņu zupā vai zirņu un krekeru uzkodās.
Organiskais kokosriekstu dzēriens lieliski papildina austrumu virtuvi
Ceilonas kanēlim ir maigāka un nedaudz saldāka garša salīdzinājumā ar parasto kanēli. Tas bieži tiek uzskatīts par augstāku kvalitāti, un daži dod priekšroku tā smalkākai garšai. Garšojiet dažādus ēdienus, maizes izstrādājumus, salātus un tēju ar Ceilonas kanēli.
Bioloģiskās auzu pārslas. Auzām ir viegla, maiga garša un tās sniedz sāta sajūtu. Lieliski piemērots putrām, sausām brokastīm, iesalam, plācenīšiem. Ir daudz šķiedrvielu. Zems cukura saturs.
Organiskajiem termiski neapstrādātiem griķu putraimiem ir maiga un maiga garša. Pārsvarā to izmanto kā piedevu zupām, sautējumiem, pastētēm, kotletēm, maizes smērvielām.