Uzglabāšana: pēc atvēršanas uzglabāt slēgtā traukā. Uzglabāt sausā, vēsā vietā.
Ražotājs: AMRITA - UAB EKO PIRK.Sastāvdaļas: mandeļu milti.
Mandeļu miltus izmanto maizes, kūku un cepumu cepšanai.
Spāņu pīrāga recepte
270 g mandeļu un kviešu miltu, 6 olas, 1 glāze cukura, šķipsniņa sāls, kanēlis un vaniļas cukurs.
1) Sakuliet 6 olu dzeltenumus ar pusglāzi cukura, kam pievienots kanēlis un vaniļas cukurs;
2) Sakuliet olu baltumus ar sāli un atlikušo cukuru līdz masa ir stingra. Olu kulšanas laikā cukurs ir jāpievieno pakāpeniski;
3) Uzmanīgi samaisiet abus tikko pagtavotos maisījumus;
4) Pievienojiet mandeļu un kviešu miltu maisījumu.
Cept cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 170° C. Cepšanai izmantojiet vidēja izmēra veidni un cepiet pīrāgu 45 minūtes. Pēc 45 minūtēm izslēdziet krāsni. Atveriet cepeškrāsns durvis un ļaujiet, lai pīrāgs 15 minūtes atdziest turpat cepeškrāsnī.