Šo sāli iegūst Himalaju pakājē. Pilnīgi dabīgs, nerafinēts un ķīmiski neapstrādāts.
Organiskajai uzturā lietojamajai kokosriekstu eļļai piemīt maiga garša ar vieglu, svaigu kokosriekstu aromātu. Kokosriekstu eļļu var izmantot veģetārajos un vegānajos ēdienos, Āzijas virtuves ēdienos, kā arī dažādu desertu un mērču pagatavošanai.
Mandeļu milti ir labākā un veselīgākā izvēle parasto miltu vietā. Piešķir ceptiem izstrādājumiem maigu mandeļu garšu. No tiem gatavo dažādus konditorejas izstrādājumus,kas piemēroti cepumu un kūku cepšanai. Šie milti ir ļoti barojoši un tiem ir daudz noderīgu īpašību. Tie ir lielisks olbaltumvielu, šķiedrvielu un veselīgu tauku avots. Piemērots tiem,kas...
Lieliski piemērots karstajai šokolādei un citiem karstajiem dzērieniem, piena kokteiļiem, pudiņiem, dažādiem konditorejas izstrādājumiem, deserta dekorēšanai.
Tas ir lielisks dabisks saldinātājs, bagāts ar kāliju, šķiedrvielām un antioksidantiem. Nesatur ĢMO un piemērots vegāniem.
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties