Produkts, ko izmanto ketogēnajā diētā. Zems cukura saturs. Augsts šķiedrvielu un olbaltumvielu saturs.
Ekoloģiskās melno pupiņu spageti – olbaltumvielu un šķiedrvielu avots
Ekoloģiskās sojas un adzuki pupiņu spageti – bagātīgs olbaltumvielu avots bez glutēna
Mandeļu milti ir labākā un veselīgākā izvēle parasto miltu vietā. Piešķir ceptiem izstrādājumiem maigu mandeļu garšu. No tiem gatavo dažādus konditorejas izstrādājumus,kas piemēroti cepumu un kūku cepšanai. Šie milti ir ļoti barojoši un tiem ir daudz noderīgu īpašību. Tie ir lielisks olbaltumvielu, šķiedrvielu un veselīgu tauku avots. Piemērots tiem,kas...
Ingvers ir viena no populārākajām garšvielām. Tas atvieglo ēdiena uzsūkšanos, piešķir tai pikantu garšu.
Organiska rafinēta kokosriekstu eļļa AMRITA bez smaržas.
Izgatavots no svaigiem kokosriekstiem. Piemērots ceptu un desertu pagatavošanai, mērču un zupu biezināšanai. Ir daudz šķiedrvielu. Piemērots vegāniem. Papildus pievienotajam cukuram produkts satur dabiskos cukurus. Bez krāsvielām un konservantiem.
Svaigs kokosriekstu aromāts un maiga, salda garša. Krēmveida tekstūra. Lieliski piemērota desertu, dažādu konditorejas izstrādājumu, dzērienu degustēšanai. Piemērots vegāniem.
Augstākās kvalitātes kausēts GHEE sviests
Organiska rafinēta kokosriekstu eļļa AMRITA bez smaržas.
Organiskās mandeļu pārslas ir lielisks produkts, ko ēst jebkurā formā
Bolognese spageti — kurš varētu tam pretoties? It īpaši, ja tas garšo tikpat augļu un aromātisku kā mūsu garšvielu maisījums.
Organiskais kokosriekstu dzēriens lieliski papildina austrumu virtuvi
90 g produkta pagatavošanai izmanto kaltētu un samaltu melleņu pulveri, 1 kg ogu.
Organiskais kokosriekstu dzēriens lieliski papildina austrumu virtuvi