New
Fenugreek sēklas (Methi sēklas), Herbals 100 g

Fenugreek sēklas (Methi sēklas), Herbals 100 g

1,90 € ar PVN

Fenugreek sēklas, pazīstamas arī kā Methi, ir ļoti populārs garšviela Austrumu virtuvē, īpaši Indijā, Ēģiptē un Grieķijā. Šīm sēklām ir izteikta, viegli rūgta un pikanta garša, kas vislabāk izpaužas, kad tās tiek apstrādātas ar karstumu. Tās plaši izmanto kā garšvielu mērcēs, zupās, pupiņu ēdienos un pat kafijā.

Produkts pievienots grozam.

Code: HER034

Galiojimo data: 2025-10-31

Par produktu

Par produktu:
Fenugreek sēklas, pazīstamas arī kā Methi, ir ļoti populārs garšviela Austrumu virtuvē, īpaši Indijā, Ēģiptē un Grieķijā. Šīm sēklām ir izteikta, viegli rūgta un pikanta garša, kas vislabāk izpaužas, kad tās tiek apstrādātas ar karstumu. Tās plaši izmanto kā garšvielu mērcēs, zupās, pupiņu ēdienos un pat kafijā.
Fenugreek sēklas tiek izmantotas gan kā garšviela, gan kā veselībai labvēlīgs papildinājums.

Fenugreek sēklas ir lielisks Omega-3 taukskābju, olbaltumvielu, C un B grupas vitamīnu, dzelzs, mangāna, vara, magnija un kālija avots.

Izbaudiet Austrumu garšvielu burvību ar šo dabisko, veselībai labvēlīgo produktu!

Ražotājs: HERBALS
Izcelsmes valsts: India

Sastāvdaļas

Fenugreek sēklas (Trigonella caerulea).

Enerģētiskā vērtība

Uzturvērtība uz 100g

Enerģētiskā vērtība: 1352 kJ / 323 kcal  
Tauki 6 g
Ogļhidrāti 58 g
Olbaltumvielas 5 g
Šķiedrvielas: 23 g
Sāls 0,067 g

Lietošana

Lietošanas veids:

  • Pievienojiet garšvielu maisījumiem (izmantojiet mērcēs, zupās, gaļas un pupiņu ēdienos).
  • Samaltas fenugreek sēklas piešķir unikālu garšu un aromātu sieram un mīklai.
  • Pagatavojiet kā tēju (“Helbe”), vārot 5–7 minūtes ar verdošu ūdeni. Tas ir lielisks veids, kā atjaunot enerģiju un uzlabot veselību.

Līdzīgas preces

Uzrakstīt recenziju

Fenugreek sēklas (Methi sēklas), Herbals 100 g

Fenugreek sēklas (Methi sēklas), Herbals 100 g

Fenugreek sēklas, pazīstamas arī kā Methi, ir ļoti populārs garšviela Austrumu virtuvē, īpaši Indijā, Ēģiptē un Grieķijā. Šīm sēklām ir izteikta, viegli rūgta un pikanta garša, kas vislabāk izpaužas, kad tās tiek apstrādātas ar karstumu. Tās plaši izmanto kā garšvielu mērcēs, zupās, pupiņu ēdienos un pat kafijā.