Indijas rieksti ir ļoti bagāti ar uzturvielām. Tos var lietot uzturā kā uzkodu vai pievienot salātiem vai desertiem. Šie rieksti ir lieliska gaļas alternatīva veģetārajos ēdienos.
Lieliska uzkoda, ieteicams ēst mazos daudzumos. Piemērotas konditorejas izstrādājumu un citu ēdienu gatavošanai. Satur daudz šķiedrvielu. Olbaltumvielu avots.
Lazdu riekstiem ir maiga garša, tos var izmantot cepumos, pīrāgos.
Kaņepes ir lielisks diētas produkts. Vislabāk ir ēst maltas sēklas. To var pievienot salātiem, putraimiem vai citiem iecienītākajiem ēdieniem.
Šīs sēklas labi garšo gan diedzētas, gan grauzdētas.Saulespuķu sēklas ir lielisks enerģijas avots.
Šīs sēklas labi garšo gan diedzētas, gan grauzdētas.Saulespuķu sēklas ir lielisks enerģijas avots.
Ķirbju sēklas ir ļoti gardas un veselīgas!Atšķirībā no lielākās daļas sēklu šīs sēklas nav apstrādātas ar pesticīdiem vai konservantiem. Tās ir pilnīgi dabīgas un nekaitē jūsu veselībai.
Linsēklas bagātinās jūsu ēdienus ar patīkamu riekstainu garšu. Vislabāk tās garšo grauzdētas un samaltas. Var izmantot salātos vai maizes cepšanai.
Kulinārijā amarantu izmanto līdzīgi kā rīsus.
Sezama sēklas var izmantot dažādos veidos. Viens no tiem ir Tahini mērces pagatavošana. Šo mērci gatavo, samaļot sausas, apceptas sezama sēklas ar olīveļļu.
Ķirbju sēklas - ļoti veselīgi un garšīgi!Atšķirībā no vairuma sēklu tās nav apstrādātas ar pesticīdiem un konservantiem, tāpēc tās ir pilnīgi dabīgas un nekaitē cilvēka veselībai.
Saulē kaltēti kokosrieksti. Audzēts un apstrādāts saskaņā ar stingriem bioloģiskās lauksaimniecības noteikumiem.
Saulē kaltēti kokosrieksti. Audzēti un apstrādāti saskaņā ar organiskās agrikultūras stingrajām prasībām.