Bietes tiek izmantotas ēdiena gatavošanā līdzīgi kā rīsi.
Bolīvijas balodis (kynva) ir labs olbaltumvielu avots, kas satur visas deviņas neaizvietojamās aminoskābes, padarot to par pilnvērtīgu olbaltumvielu avotu. Kynvo ir arī bagāts ar šķiedrvielām, vitamīniem un minerālvielām.
Šīs sēklas labi garšo gan diedzētas, gan grauzdētas.Saulespuķu sēklas ir lielisks enerģijas avots.
Bioloģiskās ķirbju sēklas ir garšīga uzkoda jūsu ikdienas uzturā. Sēklas ir lieliski piemērotas ikdienas gatavošanai, pievieno salātiem, zupām vai apkaisa ar desertiem.
Organiskajiem Brazīlijas riekstiem ir maiga un maiga garša. Tie ir lieliski piemēroti kā ļoti barojoša uzkoda, kā piedeva graudaugiem, kūkām un citiem desertiem.
Organiskajiem priežu riekstiem ir viegla, maiga garša. Satur daudz vērtīgu uzturvielu.
Organiskā sarkanā kvinoja ir pazīstama arī kā kvinoja. Tas veiksmīgi aizstāj tradicionālos putraimus vai makaronus. Lieliski piemērota kā zupu sastāvdaļa un piedeva dārzeņiem, mērcēm, konditorejas izstrādājumiem un desertiem.
Spāņu salvijas (lat. Salvia hispanica) smalki aromatizētās čia sēklas var pievienot jebkurai receptei, nemainot garšu.
Kaņepes ir lielisks diētisks produkts. Vislabāk ir izmantot samaltas sēklas. Var pievienot salātiem, graudaugiem vai citiem jūsu iecienītākajiem ēdieniem.
Organiskās melnā sezama sēklas ar miziņu lieliski piemērotas dažādu ēdienu aromatizēšanai un dekorēšanai. Satur daudz šķiedrvielu un ir olbaltumvielu avots.
Bioloģiskās saldās lupīnu sēklas, lobītas, termiski apstrādātas.
Organiskajiem BRAZĪLIJAS RIEKSTIEM ir maiga un maiga garša
Augstā šķiedrvielu satura dēļ psyllium sēklas kļūst arvien populārākas.
Organiska Indijas riekstu uzkoda bērniem