Kliņģerītes ir pētersīļu dzimtas augi, ar savu aromātu un garšu atgādina ķimenes. Tos varam liet uz maizes, lociņi lieliski garšos lēcu, kartupeļu vai citu dārzeņu ēdienus.
Kurkuma ir galvenā sastāvdaļa daudzos tradicionālajos ēdienos, īpaši Indijas virtuvē, un to izmanto arī tējas, lattes un citu dzērienu aromatizēšanai. Maigi asa un rūgta garšviela, kas ēdieniem piešķir dzeltenīgu nokrāsu.
Ceilonas kanēli var izmantot dažādu ēdienu, konditorejas izstrādājumu, salātu un tējas aromatizēšanai.
Fenugreek sēklas Ajwain - spēcīga garšviela Sākotnēji no Indijas, kultivē Āzijā un Āfrikā. Ideāli piemērots veģetāriem ēdieniem. Garša atgādina ķimenes un timiāna kombināciju.
Amchur Dried Mango Powder - Izgatavots no neapstrādātiem mango, tam ir augļu, saldskāba garša ar kampara un sahara notīm.
Tradicionālais indiešu garšvielu maisījums - Garam Masala. Pagatavojiet autentiskus ēdienus ar ļoti nelielu piepūli.
2 iepakojuma komplekts
3 iepakojuma komplekts