Sojas pupiņas ir vērtīgs augu olbaltumvielu avots.
Organiskajos lobītos speltas graudos ir vairāk barības vielu nekā parastajā kuskusā. Gatavojot tas pārvēršas pūkainā konsistencē, ar maigu garšu un lieliski der salātiem, piedevām vai putrām.
Brūnajām lēcām ir maiga, riekstu garša, un tās vislabāk pagatavot ar spēcīgākām aromātiskām garšvielām.Piemērots zupām, salātiem, piedevām, kā pamatēdiens.
Brūnajām lēcām ir maiga, riekstu garša, un tās vislabāk pagatavot ar spēcīgākām aromātiskām garšvielām.Piemērots zupām, salātiem, piedevām, kā pamatēdiens.
Melnās lēcas - mazas lēcas, kas atgādina melnos ikrus, tāpēc tās sauc arī par Beluga. Beluga lēcas ir labs olbaltumvielu, šķiedrvielu, dzelzs un citu būtisku uzturvielu avots. Piemērots salātiem, sautējumiem, zupām.
Melnās lēcas - mazas lēcas, kas atgādina melnos ikrus, tāpēc tās sauc arī par Beluga. Beluga lēcas ir labs olbaltumvielu, šķiedrvielu, dzelzs un citu būtisku uzturvielu avots. Piemērots salātiem, sautējumiem, zupām.
Pilngraudu, aromātiski melnie rīsi ar izcilu garšu.
Bioloģiskās uzpūstās Bolīvijas baloža (kynva) sēklas ir garšīgi ēst atsevišķi, pievienotas sausajām brokastīm, desertiem, jogurtam vai salātiem.
Miežu putraimi ir bagāti ar ogļhidrātiem un minerālvielām – magniju, fosforu, kāliju, kalciju. Izpētot to īpašības, zinātnieki atklāja, ka tajos ir gandrīz visas bioloģiski aktīvās, barojošās vielas, kas nepieciešamas cilvēka organismam.
Organiskie zaļie zirnīši ir ļoti barojoši, un tos bieži izmanto tradicionālos ēdienos, piemēram, zirņu zupā vai zirņu un krekeru uzkodās.
Lieliski piemērots putrām, zupām un konditorejas izstrādājumiem.
Organiskajiem termiski neapstrādātiem griķu putraimiem ir maiga un maiga garša. Pārsvarā to izmanto kā piedevu zupām, sautējumiem, pastētēm, kotletēm, maizes smērvielām.
Lieliski piemērots putrām, zupām un konditorejas izstrādājumiem.
Bioloģiskās saldās lupīnu sēklas, lobītas, termiski apstrādātas.
Organiskās SOJAS granulas ir ekstrudēti attaukoti sojas milti
Organiskais cieto kviešu kuskuss Alce Nero ir izgatavots tikai no 100% itāļu cietajiem kviešiem. Kuskuss ir tipisks Ziemeļāfrikas ēdiens, kas sastāv no granulētas cieto kviešu mannas. Alce Nero kuskusa ražošanas process ietver tradicionālos šī produkta sagatavošanas posmus. Tas ir mannas putraimi un ūdens maisījums, ko pēc tam tvaicē un žāvē karstā gaisā.