Svarīgs! Uzturvērtība vai cita informācija, kas sniegta interneta veikalā, var atšķirties no informācijas, kas norādīta uz produkta iepakojuma.
Manufacturer: Gamintojas: AMRITA - UAB EKO PIRK, Lietuva.Sastāvs: nemizotas kaņepju sēklas.
Uzturvērtība 100 g
Enerģētiskā vērtība | 2071 kJ/ 496 kcal |
Olbaltumvielas | 24.6 g |
Tauki | 30.2 g |
Ogļhidrāti | 31.47 g |
- no tiem cukurs | 0 g |
Šķiedru materiāli | 24.2 g |
Nātrijs | 0.023 g |
D vitamīns | 5 µg (100% RPN - ieteicamā dienas deva) |
E vitamīns | 2.76 mg (23% RPN) |
Omega-3 | 19.17% |
Omega-6 | 56.74% |
Omega-9 | 9.04% |
Kaņepes - lielisks diētisks produkts. Vislabāk izmantot samaltu sēklu veidā. Var pievienot salātiem, putraimu ēdieniem vai jebkuriem citiem jūsu mīļākajiem ēdieniem.
Spānijas salvijas (lat. Salvia hispanica), smalks aromāts čia sēklas var pievienot pie jebkuras receptes, neietekmējot garšu.
Spāņu salvijas (lat. Salvia hispanica) sēklas var pievienot jebkuram ēdienam, neizmainot tā garšu.
Spānijas salvijas (lat. Salvia hispanica), smalks aromāts čia sēklas var pievienot pie jebkuras receptes, neietekmējot garšu.
Ķirbju sēklas ir ļoti gardas un veselīgas!Atšķirībā no lielākās daļas sēklu šīs sēklas nav apstrādātas ar pesticīdiem vai konservantiem. Tās ir pilnīgi dabīgas un nekaitē jūsu veselībai.
Ķirbju sēklas ir ļoti gardas un veselīgas!Atšķirībā no lielākās daļas sēklu šīs sēklas nav apstrādātas ar pesticīdiem vai konservantiem. Tās ir pilnīgi dabīgas un nekaitē jūsu veselībai.
Šīs sēklas labi garšo gan diedzētas, gan grauzdētas.Saulespuķu sēklas ir lielisks enerģijas avots.
Šīs sēklas labi garšo gan diedzētas, gan grauzdētas.Saulespuķu sēklas ir lielisks enerģijas avots.
Linsēklas bagātinās jūsu ēdienus ar patīkamu riekstainu garšu. Vislabāk tās garšo grauzdētas un samaltas. Var izmantot salātos vai maizes cepšanai.
Kulinārijā amarantu izmanto līdzīgi kā rīsus.
Sezama sēklas var izmantot dažādos veidos. Viens no tiem ir Tahini mērces pagatavošana. Šo mērci gatavo, samaļot sausas, apceptas sezama sēklas ar olīveļļu.
Šīs sēklas labi garšo gan diedzētas, gan grauzdētas.Saulespuķu sēklas ir lielisks enerģijas avots.
Linsēklas bagātinās jūsu ēdienus ar patīkamu riekstainu garšu. Vislabāk tās garšo grauzdētas un samaltas. Var izmantot salātos vai maizes cepšanai.
Amaranta sēklas kulinārijā tiek izmantotas līdzīgi rīsiem.
Spānijas salvijas (lat. Salvia hispanica), smalks aromāts čia sēklas var pievienot pie jebkuras receptes, neietekmējot garšu.
Ķirbju sēklas ir ļoti gardas un veselīgas!Atšķirībā no lielākās daļas sēklu šīs sēklas nav apstrādātas ar pesticīdiem vai konservantiem. Tās ir pilnīgi dabīgas un nekaitē jūsu veselībai.
Sezama sēklas var izmantot dažādos veidos. Viens no tiem ir Tahini mērces pagatavošana. Šo mērci gatavo, samaļot sausas, apceptas sezama sēklas ar olīveļļu.