Spināti ar ķiplokiem

    Spināti ar ķiplokiem ir lieliska piedeva, kuras pagatavošana aizņem tikai 10 minūtes.
    Pasniedziet ar savu izvēlēto pamatēdienu!

    Sastāvdaļas:


    450 g mazu spinātu
    2 ēdamkarotes olīveļļas
    3 sasmalcinātas ķiploka daiviņas
    Sāls un svaigi malti melnie pipari (pēc garšas)


    Pagatavošana:


    1. Uzkarsē olīveļļu lielā pannā uz vidēji lielas uguns. Pievieno sasmalcinātu ķiploku un apcep 30 sekundes (ir svarīgi ķiploku nepārbrūnināt).
    2. Pievieno spinātus pannai. Izmantojot knaibles vai lāpstiņu, uzmanīgi apgriez spinātus, lai visas lapas būtu pārklātas ar eļļu un ķiploku.
    3. Pārklāj pannu uz minūti, lai tvaicētu spinātus, pēc tam vēlreiz samaisa. Atkārto šo procesu, līdz spināti pēc karsēšanas ir novītuši, apmēram 5 minūtes.
    4. Garšo ar sāli un pipariem un pasniedz.

    Iznākums: 4 porcijas
    Recepte: downshiftology.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties