Gočudžanas pastas mērce ceptiem dārzeņiem

    Šo pikanto mērci var pasniegt kopā ar cepeškrāsnī ceptiem dārzeņiem, dārzeņu burgeriem, Āzijas stila dārzeņu un rīsu bļodiņām un citiem ēdieniem.

    Sastāvdaļas:


    2–3 ēdamkarotes korejiešu GOCHUJANG pastas
    1½ ēdamkarotes rīsu etiķa
    1 ēdamkarote sezama eļļas
    1 ēdamkarote kļavu sīrupa


    Pagatavošana:


    Mazā bļodā sakuļ kopā GOCHUJANG pastu, etiķi, sezama eļļu un kļavu sīrupu. Izmantojiet mazāk GOCHUJANG pastas, lai iegūtu maigāku garšu (vai vairāk, lai iegūtu pikantāku mērci).

    Recepte: loveandlemons.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties