Sastāvdaļas:
320 g (1 1⁄3 glāzes) vegāna jogurta (vai Indijas riekstu krējuma)
250 g (1 ½ glāzes) svaigu zemeņu
140 g (1 ½ glāzes) granolas
100 g (1/2 glāzes) zemeņu kompota (vai 1/4 glāzes ievārījuma)
20 g (3 ēdamkarotes) pūdercukura (vai eritritola pulvera)
Pagatavošana:
1. Nomazgājiet un sasmalciniet zemenes.
2. Bļodā sajauciet vegānu jogurtu (vai Indijas riekstu krējumu) ar pūdercukuru (vai eritritolu) un labi samaisiet.
3. 2-3 glāzēs/burkās (atkarībā no izmēra) pievienojiet dažas ēdamkarotes granolas, tad kārtu sasmalcinātu zemeņu. Tad dažas ēdamkarotes jogurta, tad kārtu zemeņu kompota.
4. Atkārtojiet šo darbību vēlreiz un dekorējiet desertu ar pārgrieztām zemenēm.
5. Pasniedziet nekavējoties vai atdzesējiet ledusskapī apmēram 30 minūtes.
Iznākums: 3 porcijas
Recepte: elavegan.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties