Vegānu auzu pārslu pārslas, kas bagātinātas ar olbaltumvielām

    Sastāvdaļas:


    90 g (1 glāze) ātri pagatavojamu auzu pārslu
    2 šķipsniņas sāls
    540 ml (2 ¼ glāzes) augu piena (piemēram, sojas vai līdzīga)
    1 ½ tējkarotes vaniļas proteīna pulvera

    Piedevas (pēc izvēles):
    Augļi pēc jūsu izvēles
    Šokolādes skaidiņas
    Rieksti/sēklas

    Pagatavošana:


    1. Vispirms vidēja lieluma katliņā ieberiet auzu pārslas, sāli un pienu; uzkarsējiet līdz vārīšanās temperatūrai.
    2. Samaziniet siltumu un vāriet, ik pa laikam apmaisot, līdz maisījums ir biezs un krēmīgs (apmēram 2–3 minūtes).
    3. Noņemiet maisījumu no uguns un iemaisiet proteīna pulveri; ātri samaisiet, lai neveidotos kunkuļi. Ja maisījums ir nedaudz par biezu, pievienojiet vairāk piena vai ūdens, lai sasniegtu vēlamo konsistenci.
    4. Pasniedziet auzu pārslas bļodiņās ar iecienītākajām piedevām. Labu apetīti!
    Piezīmes: Pielāgojiet konsistenci – pievienojiet vairāk piena/ūdens, lai iegūtu šķidrāku auzu pārslu; lai sabiezinātu, pievienojiet ēdamkaroti čia sēklu. Saldiniet pēc garšas (atkarībā no tā, cik salds ir jūsu proteīna pulveris).


    Iznākums: 2 porcijas
    Recepte: elavegan.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties