Iesakām šo mērci pasniegt ar grilētu gaļu vai zivju ēdieniem.
To var pasniegt arī kā uzkodu ar krekeriem un kazas sieru!
Sastāvdaļas:
1/2 glāze piparmētru lapu
3 zariņi plakanlapu pētersīļu (tikai lapas)
1 ābols: bez serdes, sagriezts šķēlītēs (vislabāk der zaļie Granny Smith āboli)
1/3 glāze extra virgin olīveļļas
1 ēdamkarote svaigi spiestas citronu sulas
Pagatavošana:
1. Ievietojiet piparmētru, pētersīļus, ābolu, olīveļļu un citronu sulu virtuves kombainā un samaisiet pulsējošā mašīnā, līdz viss ir labi sajaucies.
2. Izmantojiet mērci nekavējoties vai ielejiet hermētiskā traukā un ievietojiet ledusskapī. Paturiet prātā, ka mērce pēc dienas sāks brūnēt. Tāpēc vislabāk to pagatavot tieši pirms pasniegšanas!
Recepte: downshiftology.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties