Sastāvdaļas:
3 mazi vai vidēji cukīni, gareniski sagriezti četrās daļās un horizontāli uz pusēm
Extra virgin olīveļļa (apšļakstīšanai)
Jūras sāls un svaigi malti melnie pipari
Viena maza citrona sula
Citrona jogurts ar fetas sieru un piparmētru:
1/2 glāze grieķu jogurta, pilnpiens
Viena maza citrona miziņa
1/2 ķiploka daiviņa, smalki sakapāta
1/4 glāze sadrupināta fetas siera
1/4 glāze svaigas piparmētras
Šķipsniņa sarkano piparu pārslu
Jūras sāls un svaigi malti melnie pipari
Pagatavošana:
1. Uzkarsē grilu līdz lielai temperatūrai. Viegli apslaki cukīni ar olīveļļu un pievieno šķipsniņu sāls un piparu. Grilē ar griezuma pusi uz leju 2 minūtes, tad apgriez un grilē ar mizu uz leju 3-4 minūtes (līdz apbrūnē). Noņem no grila, novieto uz šķīvja un apslaki ar citrona sulu.
2. Mazā bļodā sajauc jogurtu, citrona miziņu, ķiploku un 1/4 tējkarotes sāls. Izklāj jogurtu uz vidēja izmēra servēšanas šķīvja, virsū pārkaisi ar cukīni, fetas sieru, piparmētru un sarkano piparu pārslām. Pievienojiet garšvielas pēc garšas un pasniedziet.
Sanāk: 4 porcijas
Recepte: loveandlemons.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties