Sastāvdaļas:
4 tases sasmalcinātu zaļo kāpostu
4 tases sasmalcinātu sarkano kāpostu
1 sarkana paprika, bez kātiem, sēklām un ļoti plāni sagriezta
1 tase plāni sagrieztu burkānu
1/2 tase sasmalcinātu svaigu koriandra
1/2 tase grauzdētu sasmalcinātu mandeļu vai ķirbju sēklu
Mērcei:
1/4 tase avokado eļļas
1/4 tase ābolu sidra etiķa
2 ēdamkarotes krēmīga zemesriekstu sviesta
1 ēdamkarote kļavu sīrupa
1 ēdamkarote grauzdētas sezama eļļas
1 ķiploka daiviņa, sasmalcināta
3/4 tējkarotes jūras sāls
Pagatavošana:
1. Lielā bļodā sajauciet zaļos un sarkanos kāpostus, sarkano papriku, burkānus un koriandru.
2. Pagatavojiet mērci: Vidēja lieluma bļodā sajauciet avokado eļļu, etiķi, zemesriekstu sviestu, kļavu sīrupu, sezama eļļu, ķiploku un sāli.
3. Pārlejiet mērci pāri kāpostu maisījumam un samaisiet, lai pārklātu mērci. Ļaujiet kāpostiem nostāvēties 10 minūtes, lai tie mīkstinātu.
4. Pievienojiet garšvielas pēc garšas un pārkaisiet ar mandelēm. Samaisiet un pasniedziet.
Iznākums: 6 porcijas
Recepte: loveandlemons.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties