Sarkano un zaļo kāpostu salāti ar zemesriekstu sviesta mērci

    Sastāvdaļas:


    4 tases sasmalcinātu zaļo kāpostu
    4 tases sasmalcinātu sarkano kāpostu
    1 sarkana paprika, bez kātiem, sēklām un ļoti plāni sagriezta
    1 tase plāni sagrieztu burkānu
    1/2 tase sasmalcinātu svaigu koriandra
    1/2 tase grauzdētu sasmalcinātu mandeļu vai ķirbju sēklu

    Mērcei:
    1/4 tase avokado eļļas
    1/4 tase ābolu sidra etiķa
    2 ēdamkarotes krēmīga zemesriekstu sviesta
    1 ēdamkarote kļavu sīrupa
    1 ēdamkarote grauzdētas sezama eļļas
    1 ķiploka daiviņa, sasmalcināta
    3/4 tējkarotes jūras sāls


    Pagatavošana:


    1. Lielā bļodā sajauciet zaļos un sarkanos kāpostus, sarkano papriku, burkānus un koriandru.
    2. Pagatavojiet mērci: Vidēja lieluma bļodā sajauciet avokado eļļu, etiķi, zemesriekstu sviestu, kļavu sīrupu, sezama eļļu, ķiploku un sāli.
    3. Pārlejiet mērci pāri kāpostu maisījumam un samaisiet, lai pārklātu mērci. Ļaujiet kāpostiem nostāvēties 10 minūtes, lai tie mīkstinātu.
    4. Pievienojiet garšvielas pēc garšas un pārkaisiet ar mandelēm. Samaisiet un pasniedziet.


    Iznākums: 6 porcijas
    Recepte: loveandlemons.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties