Šī itāļu garšviela lieliski sader ar visu, sākot no grilētas vistas līdz pupiņu sautējumam!
Sastāvdaļas:
1 glāze svaigu pētersīļu lapu (30 g)
1 ķiploka daiviņa, pārgriezta uz pusēm un rupji sakapāta
1 citrona miziņa
Extra virgin olīveļļa (pēc izvēles)
Pagatavošana:
Novietojiet pētersīļu lapas, ķiploku un citrona miziņu uz tīra griešanas dēļa. Ar asu nazi sagrieziet maisījumu mazos gabaliņos. Turpiniet griezt, līdz visas sastāvdaļas ir ļoti smalki sakapātas, pūkainas un vienāda lieluma. Pārlejiet bļodā. Pārpalikumus uzglabājiet hermētiskā traukā ledusskapī (līdz vienai dienai). Ilgākai uzglabāšanai iemaisiet 1-2 ēdamkarotes extra virgin olīveļļas un ievietojiet ledusskapī hermētiskā traukā ar vāku (līdz 4 dienām).
Iznākums: apmēram 3/4 glāzes
Recepte: themediterraneandish.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties