Jalapeno-Tahini (sezama pastas) mērci iesakām pasniegt ar salātiem, lasi, vistu, tofu u.c.
Sastāvdaļas:
1/2 Halapeno pipari (halapeno), bez sēklām
3 ēdamkarotes TAHINI (sezama pastas)
2 ēdamkarotes svaigas laima sulas
1 ķiploka daiviņa
1/2 glāze svaiga koriandra
2-3 ēdamkarotes silta ūdens (mērces atšķaidīšanai)
Sāls un pipari (pēc garšas)
Pagatavošana:
1. Visas sastāvdaļas ievietojiet blenderī un sablendējiet līdz gludai masai. Ja vēlaties šķidrāku mērci, pievienojiet nedaudz silta ūdens.
2. Pievienojiet sāli un piparus pēc garšas (bet ne pārāk daudz!), pēc tam sablendējiet vēlreiz un pagaršojiet. Ja nepieciešams, pievienojiet vēl sāli un piparus.
Iznākums: apmēram 1/2 glāze mērces
Recepte: ambitionkitchen.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties