Grieķu vistas steiki

    Sastāvdaļas:

    450 grami maltas vistas gaļas
    1/4 glāzes sagriezta sarkanā sīpola
    3 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
    1/4 glāzes smalki sagrieztu kaltētu tomātu
    1 glāze rupji sagrieztu mazuļu spinātu
    1 ēdamkarote sasmalcinātu svaigu diļļu
    2 tējkarotes kaltēta oregano
    1 tējkarote sāls
    1/2 tējkarotes maltu melno piparu
    2 ēdamkarotes extra virgin olīveļļas

    Pasniegšanai (pēc izvēles):
    salātu lapas
    TZATZIKI mērce
    Feta siers, sadrupināts
    Sīpolu šķēles
    Tomātu šķēles
    Avokado šķēles

    Pagatavošana:


    1. Vidēja lieluma bļodā sajauciet maltu vistu, sarkano sīpolu, ķiploku, kaltētus tomātus, spinātus, dilles, oregano, sāli un piparus. Visu sajauciet ar rokām. Veidojiet 4 lielas kotletes.
    2. Uzkarsējiet eļļu lielā pannā uz vidējas uguns. Cepiet kotletes apmēram 5 minūtes no katras puses (līdz tās ir labi apbrūnējušas). Varat arī grilēt.

    3. Izbaudiet kotletes bez piedevām vai pagatavojiet burgerus/sviestmaizes ar savām iecienītākajām piedevām un garšvielām!

    Iznākums: 4 porcijas
    Recepte: downshiftology.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties