Garneļu salāti ar mango un avokado

    Sastāvdaļas:

    450 g nomizotu “jēlu” garneļu
    2 lieli mango, sagriezti kubiņos
    2 avokado, sagriezti kubiņos
    2 selerijas kāti, sagriezti šķēlītēs
    1 sarkana paprika, sagriezta kubiņos
    1/4 glāzes smalki sagriezta koriandra
    1/4 glāzes smalki sagriezta sarkanā sīpola

    Medus un laima mērcei:
    3 ēdamkarotes extra virgin olīveļļas
    2 ēdamkarotes svaigas laima sulas
    1 tējkarote medus
    1 ķiploka daiviņa, sasmalcināta
    sāls un malti melnie pipari (pēc garšas)

    Pagatavošana:


    1. Uzkarsē katlā ūdeni līdz vārīšanās temperatūrai. Pievieno garneles un vāri 2–3 minūtes.
    2. Kamēr garneles vārās, pagatavo ledusaukstā ūdens “vannu”. Pārliec garneles ledusaukstajā ūdenī, izmantojot caurduri. Ļauj atdzist 3 minūtes, pēc tam nokāš.
    3. Pagatavo salātus: Ievieto bļodā garneles, mango, avokado, seleriju, papriku, koriandru un sarkano sīpolu.
    4. Pagatavojiet salātu mērci: Mazā bļodā sakuļiet kopā olīveļļu, laima sulu, medu, ķiploku, sāli un piparus.

    5. Pārlejiet mērci pār salātiem un samaisiet.


    Rezultāts: 6 porcijas
    Recepte: downshiftology.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties