Sastāvdaļas:
2 vidēji gatavi banāni (vislabāk der tie, kuriem ir visvairāk brūno plankumu)
2 olas
1/2 glāze (120 g) nesaldināta mandeļu piena
1 tējkarote vaniļas ekstrakta
1 ½ glāzes (143 g) auzu pārslu (bezglutēna, ja vēlaties)
2 tējkarotes cepamā pulvera
1/2 tējkarotes malta kanēļa
1/4 tējkarotes sāls
Olīveļļa (cepšanai)
Pagatavošana:
1. Ievietojiet visas sastāvdaļas blenderī un sablendējiet līdz gludai masai (apmēram 30–60 sekundes).
2. Viegli ieziežiet cepšanas pannu ar kokosriekstu eļļu, vegānu sviestu vai olīveļļu un novietojiet to uz vidējas uguns. Kad panna ir karsta, pievienojiet 1/3 glāzes mīklas (katrai pankūkai) un cepiet 2–4 minūtes (līdz pankūkas nedaudz uzpūšas un malās redzat dažus burbuļus).
3. Apgrieziet pankūkas un cepiet, līdz apakša ir zeltaini brūna. Ja pamanāt, ka pankūkas pārāk ātri brūnējas, samaziniet siltumu. Iesakām sākt ar vidēju uguni un pēc tam samazināt uguni līdz vidēji zemai, lai pankūkas nepiedegtu.
4. Noslaukiet pannu un atkārtojiet procesu ar papildu eļļu un atlikušo mīklu.
Iznākums: 9 pankūkas
Recepte: ambitionkitchen.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties