Aunazirņu un vistas salāti

    Sastāvdaļas:

    Krēmīgajai grieķu jogurta mērcei:
    1/3 glāzes pilnpiena grieķu jogurta
    3 ēdamkarotes franču Dižonas sinepju
    1 citrons (izspiesta sula)
    1 ķiploka daiviņa, smalki sakapāta
    Extra virgin olīveļļa
    1 tējkarote saldās paprikas
    1/2 tējkarotes sarkano piparu pārslu
    Sāls
    Melnie pipari

    Salātiem:
    1 bundža (400 g) turku zirņu, notecinātu un noskalotu zem tekoša ūdens
    350 g sasmalcinātas vistas filejas (vārītas vai ceptas)
    2 selerijas kāti, smalki sakapāti
    1-2 šalotes sīpoli, smalki sakapāti
    Žāvēti tomāti, sakapāti
    1/2 glāze sakapātu svaigu pētersīļu

    Pagatavošana:


    1. Pagatavojiet mērci: Lielā bļodā sajauciet jogurtu, sinepes, citrona sulu, ķiploku, dāsnu ēdamkaroti olīveļļas, papriku, sarkano piparu pārslas un dāsnu šķipsniņu sāls un piparu (apmēram 1/2 tējkarotes katra). Labi samaisiet.

    2. Pievienojiet turku zirņus bļodā ar mērci un viegli sasmalciniet tos ar karotes vai dakšiņas aizmuguri. Tad pievienojiet sasmalcinātu vistu, selerijas, šalotes sīpolus, kaltētus tomātus un pētersīļus. Kārtīgi samaisiet.

    3. Ja jums ir laiks, ievietojiet vistas salātus ledusskapī apmēram 20 minūtes (tas nav obligāti, īpaši, ja izmantojat vistu, kas jau ir atdzesēta). Pasniedziet salātus bļodā vai pagatavojiet vistas salātu sviestmaizes. Labu apetīti!

    Rezultāts: 4 porcijas
    Recepte: themediterraneandish.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties