Nakts auzu pārslas ar rabarberiem

    360

    Sastāvdaļas:


    210 grami sasmalcinātu rabarberu (apmēram 1 ½ glāzes)
    210 grami sasmalcinātu zemeņu (apmēram 1 ½ glāzes)
    2 ¼ glāzes ūdens
    6 ēdamkarotes kļavu sīrupa
    2 tējkarotes vaniļas ekstrakta
    3/4 glāzes neapstrādātu Indijas riekstu, iemērktu vismaz 2 stundas; pēc tam nokāš
    1/2 tējkarotes sāls
    1 ⅔ glāzes auzu pārslu
    5 ēdamkarotes čia sēklu
    5 ēdamkarotes neapstrādātu saulespuķu vai kaņepju sēklu

    Pagatavošana:


    1. Vidēja izmēra katliņā sajauc sasmalcinātus rabarberus, zemenes, 1/4 glāzes ūdens, kļavu sīrupu un vaniļas ekstraktu. Novieto uz vidējas uguns. Ik pa laikam apmaisa, kad maisījums sāk vārīties. Vāra uz lēnas uguns 8–10 minūtes (līdz rabarberi ir mīksti).
    2. Ātrgaitas blenderī sajauc zemeņu un rabarberu maisījumu, notecinātus Indijas riekstus, atlikušās 2 glāzes ūdens un sāli. Blendē lielā ātrumā līdz gludai masai (apmēram 1 minūti).
    3. Sagatavo 5 hermētiski noslēgtas burkas. Katrā burciņā sajauciet 1/3 tases auzu pārslu, 1 ēdamkaroti čia sēklu un 1 ēdamkaroti saulespuķu/kaņepju sēklu.

    4. Paņemiet rabarberu-zemeņu-indijas riekstu pienu un pārlejiet apmēram 2/3 tases katrai auzu pārslu porcijai. Ja jums ir palicis piens, vienkārši sadaliet atlikušo. Samaisiet katras burciņas saturu un pārklājiet ar vākiem.
    5. Ievietojiet ledusskapī uz nakti. Ja vēlaties, no rīta pievienojiet vēl zemenes un kļavu sīrupu. Ievietojiet ledusskapī līdz 1 nedēļai.


    Rezultāts: 5 porcijas
    Recepte: thefirstmess.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties