Sastāvdaļas:
2 lieli citroni
5 glāzes bezsēklu arbūza kubiņu (apmēram puse no maza arbūza)
2 laimi, izspiesti sulas
1 glāze sasmalcināta ledus (plus ledus kubiņi pasniegšanai)
2 ēdamkarotes cukura (vai vairāk pēc garšas)
2 ēdamkarotes medus (vai vairāk pēc garšas)
Pasniegšanai: svaigs baziliks, citrona šķēles un/vai arbūza šķēles (pēc izvēles)
Pagatavošana:
1. Nomazgājiet un sagrieziet citronus mazos gabaliņos, atstājot mizu. Izņemiet sēklas ar naža galu. Ievietojiet citrona šķēles blenderī kopā ar arbūzu, laima sulu, sasmalcinātu ledu, cukuru un medu. Sablendējiet līdz gludai masai. Nogaršojiet un, ja nepieciešams, pievienojiet vairāk cukura vai medus.
2. Novietojiet sietiņu virs krūzes un ielejiet arbūza limonādes maisījumu (arbūza limonādi var uzglabāt ledusskapī līdz 4 dienām; pirms pasniegšanas labi samaisiet).
3. Pasniedziet limonādi ar ledus kubiņiem, svaigām bazilika lapām un citrona šķēlīti.
Iznākums: 6 porcijas
Recepte: themediterraneandish.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties