Veselīgs braunijs bez cepšanas (bez glutēna)

    Sastāvdaļas:

    1 ½ glāzes mandeļu miltu
    1/4 glāzes nesaldināta kakao pulvera
    1/4 glāzes kļavu sīrupa (vai jebkura šķidra saldinātāja)
    2 ēdamkarotes izkausētas kokosriekstu eļļas (nerafinēta kokosriekstu eļļa piešķirs mīklai kokosriekstu garšu — ja jums nepatīk šī ideja, izmantojiet rafinētu kokosriekstu eļļu vai citu eļļu ar maigu garšu. Varat izmantot arī izkausētu augu sviestu)
    2–3 ēdamkarotes mandeļu piena vai jebkura cita piena (istabas temperatūrā, nevis tieši no ledusskapja)


    Pēc izvēles: 3–4 ēdamkarotes mazu šokolādes skaidiņu

    Pagatavošana:


    1. Bļodā ar dakšiņu sajauciet mandeļu miltus un kakao pulveri.
    2. Pievienojiet pārējās sastāvdaļas: kļavu sīrupu, izkausētu kokosriekstu eļļu un mandeļu pienu.
    3. Maisiet, līdz iegūstat gludu mīklu.
    4. Ja vēlaties, iemaisiet šokolādes skaidiņas.
    5. Izbaudiet šo brauniju bez cepšanas vai cepiet cepeškrāsnī (lasīt vairāk).
    6. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180 °C. Izklājiet 6 collu kvadrātveida cepšanas pannu ar cepampapīru. Ieeļļojiet cepamo papīru. Vienmērīgi izklājiet mīklu pannā un cepiet 15–20 minūtes. Pēc tam ļaujiet atdzist pannā vēl 15 minūtes. Pirms griešanas pārvietojiet uz restēm, lai pilnībā atdzistu.

    PIEZĪME. Šis braunijs ir nedaudz drupans, jo tas nesatur linsēklas vai olas.

    Iznākums: 24 brauniji
    Recepte: theconsciousplantkitchen.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties