Sastāvdaļas:
3 glāzes saldētu arbūzu kubiņu (2-3 cm)
1 glāze saldētu zemeņu
1/2 glāze vaniļas grieķu jogurta
1/2 ēdamkarotes medus (un vēl pēc garšas)
1/2 glāze ūdens vai nesaldināta mandeļu piena (pielāgojiet pēc vajadzības)
1/4 glāzes svaigu piparmētru lapu; plus vēl dekorēšanai (pēc izvēles; labi der arī baziliks)
Pagatavošana:
1. Ievietojiet visas sastāvdaļas jaudīgā blenderī: arbūzu, zemenes, jogurtu, medu, ūdeni un piparmētru.
2. Sablendējiet līdz gludai masai. Ja smūtijs ir pārāk biezs, pievienojiet vairāk ūdens.
3. Nogaršojiet un pievienojiet vairāk medus, ja vēlaties saldāku smūtiju.
4. Pasniedziet nekavējoties (ar piparmētru vai baziliku, ja vēlaties).
Sanāk: 2 smūtiji
Recepte: wellplated.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties