Ābolu pīrāgs bez cukura

    Jums vajadzēs:
    5 ābolus
    Tējkarote kanēļa
    Sauju mandeļu skaidiņu
    0,5 glāzes auzu pārslu
    0,5 glāzes miltu
    Glāze kefīra
    2 ēdamkarotes medus
    Tējkarote cepamā pulvera
    2 olas

    Sagatavošana:
    Uzlejiet kefīru uz  auzu pārslām un turiet 10 minūtes. Ābolus nomizojiet, izņemiet sēklas un sagriežiet plānās šķēlītēs. Sajauciet ābolus ar kanēli un ievietojiet cepešpannas pamatnē(ieziediet formu ar sviestu). Atdaliet olu dzeltenumus no baltumiem. Sakuliet olu baltumus  stingrās putās. Dzeltenumus sajauciet  ar medu. Ielejiet dzeltenumus ar medu auzu pārslu-kefīra masā, samaisiet. Pievienojiet miltus ar cepamo pulveri un samaisiet. Pievienojiet olu batumus un labi samaisiet. Uzlejiet mīklu uz āboliem. Cepiet cepeškrāsnī 190 grādos apmēram 35 minūtes.

    Lai labi garšo!

Ingredienti

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties