Ziedkāpostu "putra"

    Šī ir garda alternatīva parastajam kartupeļu biezenim.


    Sastāvdaļas:


    1 vidēja lieluma ziedkāposts (900 g), sasmalcināts
    2 ēdamkarotes izkausēta sviesta
    7 ķiploka daiviņas, apceptas
    1/8 līdz 1/4 tējkarotes franču sinepju Dižonas mērcē
    1/4 līdz 1/2 tējkarotes jūras sāls
    Svaigi malti melnie pipari
    Pasniegšanai: maurloki (pēc izvēles)


    Pagatavošana:


    1. Uzkarsē lielu katlu ar sālītu ūdeni līdz vārīšanās temperatūrai. Pievieno sasmalcināto ziedkāpostu un vāri, līdz tas ir mīksts (apmēram 10 minūtes). Nolej ūdeni un ievieto ziedkāpostu virtuves kombainā.
    2. Sasmalcini ziedkāpostu ar sviestu, ķiploku, sinepēm, sāli un pipariem. Garšo pēc garšas. Var pievienot arī maurlokus.


    Iznākums: 3-4 porcijas
    Recepte: loveandlemons.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties