Šis krēmīgais čia sēklu pudiņš ir salds deserts un lieliska ideja brokastīm!
Sastāvdaļas:
1 bundža (400 g) zema tauku satura kokosriekstu piena
5 ēdamkarotes čia sēklu
1 ēdamkarote medus vai kļavu sīrupa
1/2 tējkarotes tīra vaniļas ekstrakta
Neliela šķipsniņa sāls
Papildinājumi pēc izvēles: svaigi augļi, ievārījums, rieksti utt.
Pagatavošana:
1. Bļodā sajauciet kokosriekstu pienu, čia sēklas, kļavu sīrupu, vaniļu un sāli - čia sēklām jābūt vienmērīgi sadalītām (varat vienkārši sajaukt ar dakšiņu). Pārklājiet un atdzesējiet ledusskapī uz nakti. Ja atceraties, samaisiet vēlreiz tieši pirms gulētiešanas (ja aizmirstat, nav problēmu).
2. No rīta vēlreiz samaisiet, lai čia sēklas būtu vienmērīgi sadalītas. Nogaršojiet un pievienojiet vairāk kļavu sīrupa, ja vēlaties saldāku pudiņu. Pievienojiet savas izvēlētās piedevas. Gardas!
Iznākums: 4 porcijas
Recepte: wellplated.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties