Ogu salāti ar sinepēm un BURRATA sieru

    Sastāvdaļas:


    170 g šalotes sīpolu
    1 mazs šalotes sīpols, pārgriezts uz pusēm un sagriezts šķēlītēs (saukts arī par šalotes sīpoliem vai šalotes sīpoliem)
    170 g svaigu kazeņu
    170 g svaigu aveņu
    170 g svaigu zemeņu
    110 g BURRATA siera

    Salātu mērcei:
    3 ēdamkarotes augstākā labuma olīveļļas
    1 liels citrons (izspiests)
    sāls un melnie pipari

    Pagatavošana:


    1. Pagatavojiet salātu mērci: nelielā bļodā pievienojiet augstākā labuma olīveļļu, citrona sulu, sāli un piparus. Saputojiet līdz gludai masai.
    2. Lielā bļodā pievienojiet šalotes sīpolus, šalotes sīpolus un visas ogas. Pārlejiet ar mērci un viegli samaisiet.
    3. Pārlieciet salātus uz servēšanas šķīvja un pārkaisiet ar BURRATA sieru. Ļoti garšīgi!


    Iznākums: 4 porcijas
    Recepte: themediterraneandish.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties