Sastāvdaļas:
170 g šalotes sīpolu
1 mazs šalotes sīpols, pārgriezts uz pusēm un sagriezts šķēlītēs (saukts arī par šalotes sīpoliem vai šalotes sīpoliem)
170 g svaigu kazeņu
170 g svaigu aveņu
170 g svaigu zemeņu
110 g BURRATA siera
Salātu mērcei:
3 ēdamkarotes augstākā labuma olīveļļas
1 liels citrons (izspiests)
sāls un melnie pipari
Pagatavošana:
1. Pagatavojiet salātu mērci: nelielā bļodā pievienojiet augstākā labuma olīveļļu, citrona sulu, sāli un piparus. Saputojiet līdz gludai masai.
2. Lielā bļodā pievienojiet šalotes sīpolus, šalotes sīpolus un visas ogas. Pārlejiet ar mērci un viegli samaisiet.
3. Pārlieciet salātus uz servēšanas šķīvja un pārkaisiet ar BURRATA sieru. Ļoti garšīgi!
Iznākums: 4 porcijas
Recepte: themediterraneandish.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties