Saldēts jogurts

    Sastāvdaļas:


    4 tases sasmalcinātu saldētu zemeņu vai citu saldētu augļu pēc jūsu izvēles (mango, persiku) vai ogu
    2 tases sasmalcinātu saldētu banānu
    1 tase pilnpiena grieķu jogurta
    2 tējkarotes apelsīnu ekstrakta (vai vaniļas ekstrakta)
    4-6 ēdamkarotes medus (vai vairāk, pēc garšas)
    1/4 tases cukura (pēc izvēles, bet ļoti ieteicams)
    1 ēdamkarote kukurūzas sīrupa (pēc izvēles)

    Pagatavošana:


    1. Sablendējiet saldētas zemenes, banānu, jogurtu, apelsīnu ekstraktu (vai vaniļas ekstraktu), medu, cukuru un kukurūzas sīrupu virtuves kombainā līdz gludai un krēmīgai masai.
    2. Nogaršojiet un pievienojiet vairāk medus, ja vēlaties saldāku.
    3. Pārlejiet maisījumu saldēšanai piemērotā traukā un izlīdziniet virsmu. Piespiediet cepampapīra lapu uz jogurta virsmas, lai novērstu ledus kristālu veidošanos. Saldējiet vismaz 6 stundas (vai nakti).
    4. Pirms pasniegšanas ļaujiet saldētajam jogurtam dažas minūtes pastāvēt istabas temperatūrā.


    Iznākums: 6 porcijas
    Recepte: themediterraneandish.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties