Sastāvdaļas:
200 g jūsu izvēlētu Āzijas nūdeļu
150 g saldētu EDAMAME pupiņu
1 vidēja lieluma burkāns, plāni sagriezts gareniski
100 g sasmalcinātu sarkano kāpostu
90 g zemesriekstu sviesta, gluda
4 ēdamkarotes sojas mērces
4 ēdamkarotes ūdens
2 tējkarotes smalki sagriezta ķiploka
1 tējkarote smalki sagriezta ingvera
1 ½ ēdamkarotes rīsu etiķa
2 tējkarotes pikantas GOCHUJANG pastas (vai pikantas SRIRACHA mērces)
Sasmalcināti zaļie sīpoli (pēc izvēles)
30 g grauzdētu zemesriekstu (pēc izvēles)
Sauja smalki sagriezta koriandra (pēc izvēles)
Pagatavošana:
1. Pagatavojiet izvēlētās Āzijas nūdeles saskaņā ar norādījumiem uz iepakojuma; pievienojiet katlam saldētas EDAMAME pupiņas, lai tās atkausētu. Tikai nepārvāriet nūdeles!
2. Pagatavojiet mērci: Bļodā sakuļ zemesriekstu sviestu, sojas mērci, ūdeni, smalki sagrieztu ķiploku un ingveru, rīsu etiķi un GOCHUJANG pastu (vai SRIRACHA mērci) līdz gludai masai. 3. Nokāš makaronus un EDAMAME pupiņas, noskalo tās zem auksta ūdens, pēc tam sajauc ar sagatavoto zemesriekstu mērci un sasmalcinātiem dārzeņiem. Dekorē ar sasmalcinātiem lociņiem, grauzdētiem zemesriekstiem un koriandru.
Rezultāts: 4 porcijas
Recepte: forkfulofplants.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties