Sastāvdaļas:
3/4 glāzes (100 g) neapstrādātu Indijas riekstu
1/4 glāzes (30 g) neapstrādātu lobītu pistāciju
12 MEDJOOL dateļu bez kauliņiem
1/4 glāzes (25 g) nesaldināta kokosrieksta skaidiņu
2 tējkarotes MATCHA pulvera
1 ēdamkarote kokosriekstu eļļas
1/4 glāzes (30 g) rupji sasmalcinātu pistāciju (rullēšanai)
Pagatavošana:
1. Ievietojiet Indijas riekstus, pistācijas, dateles, kokosriekstu skaidiņus, MATCHA un kokosriekstu eļļu virtuves kombainā. Apstrādājiet apmēram vienu minūti (līdz viss ir smalki sasmalcināts un sajaucies).
2. Izmantojiet vidēja lieluma karoti vai cepumu/saldējuma kausiņu, lai izveidotu bumbiņas. Pēc tam ripiniet starp plaukstām, lai izveidotu vienāda lieluma bumbiņas.
3. Kad visas bumbiņas ir izveidotas, apviļājiet tās sasmalcinātajās pistācijās, stingri iespiežot bumbiņās.
4. Ievietojiet ledusskapī uz 15 minūtēm, lai tās nedaudz sacietētu. Ļoti garšīgi!
Iznākums: 14 bumbiņas
Recepte: downshiftology.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties